Wednesday, July 27, 2011

Skater Man

Malas nak fikir sangat pasal ini..Sehari selepas kejadian, jiwa tak berapa nak stabil. Teringat entri AmirFX yang satu ini. Selongkar balik bawah katil bujang aku. Ambik skateboard, capai kasut..Misi utama setelah lama tak main, sekurang2 boleh ollie 4 5 deck..Bagi Hariz tengok. Baru dia tahu bapa dia siapa...
*
*
Aku pasrah..Aku sudah tidak sekental dulu. Hati sudah tidak kering. Misi terpaksa aku lupakan. Ollie setakat buku lali sahaja yang termampu. Itu pun lutut dah teketar2..

Monday, July 25, 2011

KOPAK!!!!

Semua berlaku tersangat pantas. Semakin mengingatkan aku bila2 masa sahaja segala nikmat itu Dia tarik balik.

Alhamdulillah..Semuanya selamat.

Sunday, July 17, 2011

Hujung Minggu 1.0

Sementara duit tengah banyak ni...kahkahkah..

Wednesday, July 13, 2011

aek nyior-air kelapa -ayaq nyoq

Lu kena belajar kupas kelapa ni bai..Tak pasal2 bakal mak/bapak mertua saja test lu bagi kupas buah kelapa. Kerja senang tu tapi tak semua boleh buat. Gua dah kena! Hahaha...Nasib baik boleh handle dengan 'tenang'..Tak pasal2 lu kena reject nanti. Kahkahkahkah!
.
.
Pengupas Amatur!

Tuesday, July 12, 2011

MTAQ - Paloh

Kau naik pentas, baca Quran, hafal surah2..Tak pun dengan penuh gaya bercerita kisah2 Nabi.Semua dok pandang kau semacam kau buat lawak kat depan. Ada berani? Huh..Respek sama itu budak2..

Monday, July 11, 2011