Monday, January 30, 2012

LUM-RAH

Semenjak dua menjak blog sedikit terabai. Fokus lebih kat twiter pulak kali ni. Bosan dengan twiter fb semua tu, mula merengek balik kat blog. Dasar! Kalau aku jadi blog aku lempang je terus! Hehehe..

Tuesday, January 24, 2012

Kongsi!

Lambat. Raya ke dua baru post. Cuti raya cina aku tak keluar pegi mana-mana. Road block sana sini. Cermin keta terlebih gelap. Silap pasang hari tu. Nak cepat sangat. Takkan nak bagi alasan tu kot kat abang JPJ & abang2 polis tu.
.
.
Selamat Tahun Baru Cina semua!!!

Wednesday, January 18, 2012

Tiga Puluhan

Apa sangatlah yang ada pada angka. Yang penting jiwa muda.*ayat penyedap hati*

Lepas ni bagi bini panggil 'baby' pulaklah. Baru terserlah keremajaan kat situ. Kah kah kah kah!
Over...

Ok2,ngantok dah ni.Baby nak tido. Tak sabar nak tunggu prezen dari mama esok. Dia dah janji nak bagi MacbookAir sebijik. Kalau tak baby merajuk tau..Hahaha..
Tutnite!
.
.
Say Well

Tuesday, January 17, 2012

Perasaan

Sound check!

Thursday, January 12, 2012

Rabak

Ni satu lagi hobi ber'ongkos tinggi. Mahu makan puluh riban ni. Siapa peduli kalau dah nama pun hobi. Janji puas hati. Nasib baik aku tak terjebak lagi dengan hobi ni. Setakat ni aku baru tukar air compressor. Rosak hari tu. Lepas ni ingat nak ganti aku punya wiper lah pulak..Bagi cerah sikit cermin depan.Hehehehe.

Tuesday, January 10, 2012

Mai dah....

Dia mai dah..mai dah..=P

Monday, January 9, 2012

Gambarajah 2.6 - Kch B&W

Dengar cerita Kuching banjir. Harap semua masih terkawal. Rakan-rakan yang di Kuching, apa-apa cerita sila update. =)

Thursday, January 5, 2012

PB


Setakat ni, 2012 punya pakej belum dibuka. Maaf kepada beberapa orang yang dah banyak kali tanya. Aku ragu dengan kondisi kamera aku. Risau juga sebab tak ada backup kamera. Tak pasal-pasal tengah buat kerja meragam..Naya! Aku tak boleh nak terlalu tamak kali ini. Tengoklah macam mana dua tiga minggu ni. Apa-apa perkembangan aku kasi tahu. Bye!

Tuesday, January 3, 2012

Haizad + Kathy

Terima kasih buat pasangan kerana memberi kepercayaan kepercayaan kepada aku untuk merakam detik-detik bersejarah korang. Walaupun banyak dugaan yang dihadapi sewaktu beberapa sesi. Alhamdulillah..semua dapat diselesaikan. Berbaloi kena serang dengan nyamuk. Betul tak Haizad? Hehehe...

Semoga berkekalan hendaknye...