Monday, November 3, 2008

PESTA AIR,SARATOK.


sesak giler masa ni..puas carik tempat parking..dah le panas terik..fiewwww!!!

bike show..


moto ni paling aku minat..hehehe.diorang buat sendiri ni..smart!!





lumba bot enjin pam..tp boleh tahan laju gak aku tgok.siap trangkat belah depan bot tu..hehe

main stage!!
booth astro pun ade..

mari..mari..adidas,nike,levis,jersi MU,liverpool,smua ade...siam mari...hahahaha

baru soundcheck jer mamat pening 2 org ni dah bdansa sakan...tgh2 panas lak tu..semangat2...


hariz kepanasan sampai bukak baju..

aku pegi pesta ni bukan nak p tgok bike show, nak shoping baju2, tgok org lumba bot jauh skali..sbenarnya tujuan utama aku pegi sbb nak mnyaksikan Battle of the Band..lagi pun band member aku ada masuk skali..sampai2 jer,tgok2 rupanya B.O.T.B tu diadakan pada sbelah mlm hari ahad..nak buat camne..last2 tpaksa gak layan.alang2 dah sampai kan?jauh tu..kire sejam lebih gak pjalanan.

5 comments:

coffeeHolic said...

garfield!

iman daud said...

ptut la kau x g matu oooo... ctok dasan kau dhal

erolnukman said...

hahaha...yalah..molah rugi aku jak dtg..hehehe

Nerd said...

pesta air, wahh. cam best jak :-) bila la aku dapat g sitok heheh

Ismail said...

hai erol long time no see