Tuesday, June 30, 2009

Sri Aman




Sik tauk lah pahal muka kmk 2 bleh jadi camtok balit jak dari Stumbin,Sri Aman..Hahaha...

18 comments:

sony said...

aihhh..knk gik muka ktk 2 mcm ya..hahahaha..seksa nr juak upa.. :P

AmirFX said...

Tuk mesti geram nangga awek d sinun... haha...

joegrimjow said...

gambar atas tuuuuu

khairul onggon said...

Erol.. mok takduak nahan berak nak? hehehehehe...

Kelebar Malam said...

nang lawak...

madey9600 said...

iboh piluk gia gilak muka eh...hihihi...mun nak group photo ya di shoot freestyle msti lebih gempak...

am-rie said...

Tok mesti kes teruja nangga awek kat sri aman tok..tersengeh sik abis2..hehe..

Khairul Antasha said...

yerrrrr...kiut!...hehe..pa ndak reti nya molah muka mcm ya,.hehe

erolnukman said...

hahaha...sik tauk..kali muka kmk 2 dah jadi keras mbak tetak ajak smlm2..hahahaha

JO said...

wah bestnya asyik menghadiri mjlis perkahwinan je ni. kamu bile plak? :P

Si Penconteng said...

Ahah. Mukaa. Kedak tok pun ada, ehe --> XS

erolnukman said...

jo:
sy??hahaha..org dah kawen le..dah ada anak sorng pun..

atil:
ada..molah muka kedak tok lalu dapat beras fresh dr ladang..hahaha!
(nak d mbak kmk dlm bungkus beras lah ya..)

zaputra said...

Aiiiihhh....!! sempat juwak tak 2 "MEREBOT BERAS" di cinun tek,manyak ole tek?? bole tahan jak upa bunga2an di cnun ya.. da hati mok pasang ****** gik nak?? ya lah muka mejus jak ya.. kwaaaawaa2.........

Willie said...

Eh! sama eh beg kamera kita.

erolnukman said...

zaputra:
pasang gik?hehehe..."jgn monyet"<---pesan bini ku..
hahaha!!

willie:
yaka?oleh aku meli kamera ari ya..hehehe

faryedah abdullah said...

pic no 3::kiut aluuuuuuuuuuuuu~~

pic no 4::nang kiutt alu alu..

hahahahaha..

=B

Felicia F. Ramzi said...

oh gi sri aman sik madah..

H A F I Z A said...

hehehehe....kenak ya uL...