Sunday, December 6, 2009

Day 3 (Last)



Hari ni takde pegi mana2..Menghabiskan masa di pasar minggu & pusing2 pusat bandar.Tapi pada mulanya memang merancang nak menjelajah pulau sekali lagi.Namun perancangan terpaksa dibatalkan disebabkan keterujaan bersiar2 di pasar minggu sehinggakan tidak menyedari waktu berlalu begitu pantas & ringgit malaysia juga sudah beransur surut..Hahaha..
Apa2pun puas hati dengan trip kali ni walaupun banyak tempat aku tak sampai lagi.Stacy pun aku tak jumpa lagi ni..Wakakakakaka!!Tapi sedikit sebanyak cara hidup,makanan,bahasa,pergaulan orang2 kat sini aku faham lah sikit2.Nak cerita panjang lebar pun tak guna.Nak tahu pergi sendiri..Tengok sendiri.Betul tak rugi! Hehehe..
Kat atas tu ada lah sedikit gambar yang sempat aku mozekkan untuk dikongsikan bersama.Selebihnya,insyaAllah..Lain kali aku upload..Nak packing barang2,esok dah nak blah!

Kenyang lepas layan Bakso ayam kat gerai tepi jalan tadi..
Perrhhh!!..
.
.

5 comments:

Felicia F. Ramzi said...

ariya family mek stay di Marina Court. Rugi li kmk sik ekot.. walopun dah banyak kali g kk, tapi tiap sik juak pandey lejuk..

erolnukman said...

yalah...cuti sekali gik klk pegi gik..best sinun aih..byk tmpat2 menarik..lamak tok d abai jak sabah dlm list tmpat nak k pegi becuti..

achika said...

best na juak cuti2 g sabah... sebenarnya memang kmk nak plan g sabah juak dlm bulan tok p budget dah sekda n sekda geng nak d embak pegi.. semua gago prepare nak kawen... uhuk3 kmk pun gago attend majlis sidak ahaha neway best juak gamba mozek tok... ehehe semua pat masok jd satu penceritaan... neway pasal edit mengedit ya nak, cuba ktk try install adobe lightroom, software ya nang best k ngedit gamba n simple jak mun d pake n result nya sangat cantek... :) kelak ktk try k.. :)

Danelyn said...

wow ! cantik oo all ur photo !:)

cik EPAL said...

bakso ayam?? macam sedap ;)