Friday, July 1, 2011

Kejap Lagi

Bagi aku sedikit masa lagi. Settle semua, lepas ni boleh aktif balik dengan blog2 ni semua. Alang2 nak bagi lebih tumpuan pada scene nasyid underground bawah 12 tahun. Sebelum berangkat untuk battle minggu depan..Surat jemputan sebagai hakim bahagian lirik pun gua dah terima. Jangan main2..Kahkahkahkah!

8 comments:

fLo said...

yahh...jd hakim ktk..hehehehe...=p

wait 4 ur update...

AmirFX said...

Pa polah anak dirik ya? Tgh ngamok ka? Tok mesti bapaknya sik meli patung Ultraman... haha..

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

uiyooo..kemain lagi dia..hehe..cepat2 setelkan..neway sukaaaaaa gambar budak baju ijau! kemsalam dia okaayy...haha

Jue said...

aih pa polah anak ko ya
tgh bkejar2 lam umah la ya
haha
alrite man!all the best for whatever you're currently working on
jumpa kelak lam blog =) hahaha

Amni said...

BAruk ngabas kamek blog kitak kotan tek nang gago... nang sesuai kitak jadi juri.. hehehe... kelak update k...

pasal pad ya nak, ada mek terangkan dalam duak entri tok.. boleh baca untuk tauk lebih lanjut...=)

http://mrsamirul.blogspot.com/2011/06/saya-cakap-kerana-saya-prihatin-kerana.html

http://mrsamirul.blogspot.com/2011/07/havent-met-u-yet.html


p/s: tanyak bini tak apa pantiliner. hehehe... nya memang popuan pakey. tapi bio sanitary pad tok, sesuai untuk sapa-sapa jak termasuk lelaki dan baby...=)

labulabi said...

amni promosi pantiliner.hihi.brapa ari dah tok pok.hehehe.

Khairul Antasha said...

wah jadi hakim!..hehe

komen labulabi lok..hahahaha

Amni said...

encik labu labi, saya promote bio sanitary pad la.. Hehehehe..