Sunday, December 18, 2011

Quick Update

Masih menyiapkan saki baki album client. Dalam saki baki ini juga badan sudah mulai terasa hendak demam. Huh! Lepas ni kena berehat beb!

Maaf ya, sebab lama tak update & jengok2 blog korang..Maaf banyak2..
Haishh, penangan banyak layan drama melayu masa cuti ni.Ayat pun jadi skema..=)

8 comments:

Amni said...

penangan cerita melayu... Nang skema.. hehehe.. Tapi Camney lah ayat sik skema?

Best cikgu cuti panjang.. Banyak job cuti cikgu?

erolnukman said...

Alhamdulillah...adalah juak..:)

AmirFX said...

Aok ehh.. Cemne ayat sik skema bah? haha.. Masyuk ehh bulan tok.. Leh belanja MekDI kelak.. :D

erolnukman said...

Eh,patut ada word 'Aku insan yang lemah' kat sia..lupak,aku dah padam.ya molah jadi skema word ya..tp dah sik brapa nak skema gilak dah.hahahaha...
Boleh...ari khmis tok aku g kching..kumpul rami2 kat MekDi.ambik bau jak,kak ya balit...hehehehe.stail p.ramlee.

Lady Shana Sweet said...

hahaha.. drama melayu ka drama korea bg? hahaha

Khairul Antasha said...

hahaha..ambik bau jak oooo...

drama melayu apa d layan ktk nektok?

sik lamak gik abis cuti ktk.. :p :p :p

erolnukman said...

macam2 cerita d layan aih..hehehe!

a-roll rezuan said...

pok,mn telau melai battery grip mesti melai battery jeong gk kh????tolong balas segak wall fb kau k...thankz...