Wednesday, May 9, 2012

Gambarajah 3.0 - Instagram #4

Ok. Tiada kaitan dengan Bersih 3.0. Sekadar kebetulan..Sensitif sangat kau dengan angka 3.0 ni kan? Ermm..abaikan.. =)

So, masih lagi dengan gambar-gambar instagram. Yang aku kira boleh dikatakan tangah musim sekarang ni. Walaupun mungkin bagi iOS user benda ni dah lama. Tapi aku rasa bagus jugalah bila Android pun dah masuk sekali. Meriah sikit.

Kalau nak lagi meriah, jom lah lepak kat instagram-erolnukman..Kita bermesra-mesraan di sana.Tak follow pun tak pa. Nak follow lagi bagus. Nanti I follow you balik..Hahaha!

7 comments:

AmirFX said...

Sik tauk menauk juak aku dengan benda tok.. Kaktok aku google..

ciK LyndaWawa said...

kmk xda intagram koh........jeles aih...

Khairul Antasha said...

lamak dah kmk sik berinstagram..haha

wawa said...

kacak2...

Cik Amni said...

kamek pun ada instagram.. yerrrrrrrr... kmk yg sik pandey amik gambar pun bila pakey instagram jadi kacak.. hahaha..

tp gambar ktk nang salu kreatif cikgu.. hehe

Hanie Dew said...

kan.lagi meriah bila android dah join.xde iOS paranoid sgt.hahahhahaha

Missez Hafirzan said...

bnyk2 gambar ko post..yg ko nunggang kuda ya paling best uL!hahahahahah!Teringat zaman kita jdi mbiak maktab dolok! ^_^ ingat ko??Layang2 kita 2 beli kat MJC??hahahaha!!!