Sunday, June 9, 2013

CUTI 3 BERANAK

Macam biasa.Just bawa anak bini jalan2 musim cuti sekolah. Tak jauh. Tak ada apa yg lebih bahagia selain dari melihat mereka happy. Maaf nak..kat sini takda Legoland Disneyland Wonderland dan macam2 land lagi lah.Kalau ada lama dah papa bawak. Ingat papa tak teringin?? So main je lah kat mana2 land yg ada ye nak. Ada rezeki lebih nanti kita pegi ok?

Mama amacam? Baby dalam perut tu ok?hehehe..Rasanya banyak juga tempat makan papa bawak. Cuma kali ni tak ambik gambar makanan sangat dah. Terkesan jugak dengan kajian yg ntah apa2 tu. Mental lah apa lah..Ah,tak kesahlah semua tu. Janji kenyang. Ada duit lebih kita makan lebih. Kalau tak kita cukup2 makan. Takda kebulur sampai tak makan kot. Kan? An..an...an...

5 comments:

♥ solehah ♥ said...

apa yg penting..kenyang dan cuti . kehkehkeh.

eyeyou said...

walaupon wonderland kat melaka ne, aunty pon lom pegi lagi nakkk..hihi

Norris Thomas said...

rindu ku baca blog dirik..h r u bro? last met you yuna's homecoming concert.wah..sik lama agik anak no.2? best...setakat tok aku masih dihadapan..ahahaha...

peace yo!

EFFA ARABI said...

pic di upload kacak eyhh..mesti camera power nk??? best tga gambar suk... =)

a-roll rezuan said...

marak maca blog kn gk kw pok,,,ha3,,,lmbt gaya update bh,,,jiak dh d90 kn ka???