Saturday, March 20, 2010

Sulaiman & Fiza











Pertama kali ambik wedding job kat kampung sendiri - Sangat teruja!

Pertama kali hanya berjalan kaki ke rumah pengantin - Sebab yang kawen tu jiran selang berapa rumah sahaja dari rumah aku!

Pertama kali aku ambik gambar kawen hari hujan - Tak boleh nak sesi outdoor! 

Pertama kali jalan berkaki ayam balik rumah - Selipar kena curi! Lahanatttt.....

Apa2pun kepada pasangan pengantin Selamat Pengantin Baru..semoga bahagia ke akhir hayat!!..
.
.
Pasangan yang malu2 kucing...Gggrrrrrrr...miaww..miaww...

8 comments:

Faizal n Fashitah said...

Kacak2 gamba ya..nostalgia jak asa ehek.. Anyway, Slamat pengantin baru kepada pengantin ya tek.. dengan ucapan.. projeklah seblom kamu diprojekkan heheh..

madey9600 said...

kacak gambar2 ya bro...suka i tok nangga..xpa mintak pengantin ya ganti slepar ya..haha...i paling suka mun ngambar wedding time ujan....moment yang amatla mahai...

Hajib said...

hahaaha.. sian... kenak la sik nyambong tut lepar org lain gik... hehehe...

hans said...

cantik gambar kitak snap

Kal Jis said...

cak eh pok.. pertama kali ku nengar org ngerepak sekda selapar hahaha... :P

erolnukman said...

f&f:
hahhaha...ayat last ya...

madey:
tq bro..aku suka nanggar gmbar wedding time ujan mcm gmbr kau ya,moment yg mahai...tp aku kamera yg sik bapa nak mahai kenak ujan..hehehe

hajib:
kira nak nymbung tut....tp aku org last balit kompom kantoi..hahaha

hans:
tQ bro..

kal jis:
makseh pok..yalah..sapa sik ngerepak..

Abg.Syuk said...

sama kez kita,,, aku hilang selipar masa ambik wedding lok.. tp jumpa g,,, hehe... cun pok...

mat said...

nasib baitlah rumah pengantin sik jauh dari rumah dikpun...