Tuesday, August 31, 2010

Sebelum Merdeka

DSC_0169
DSC_0167
DSC_0161
DSC_0163
DSC_0166
DSC_0160
DSC_0162Sehari sebelum merdeka temankan mama Hariz buat medical checkup kat poliklinik.Tak ingat bila kali terakhir aku rasa betul2 senang & berpuas hati dengan servis kat sini.LAMBAT! Satu pekara tu memang dah sah2...Tak perlu nak cerita panjang lebar.Semua dah tahu.

Sebab lain?

Jururawat yang bertugas satu hal..Melayu,cina,iban semua sama.Nasib baik india takde.Kalau tak complete satu Malaysia!
.
.
Aku yang sihat walafiat ni boleh jadi sakit duduk lama kat sini!
Merdeka!

12 comments:

Norris said...

merdeka ka mun servis lambat? mcm sikda org aja pok...gine pandey lambat hoo..hish....arap bonus jak kali
ahahaha...gambar org tua ya kacak..ehehehe

Norris said...

yes yes!..aku first komen tek..ehehe

mat said...

ya baruk dahsyat servis...

fLo said...

hurmmm..yala standard...tedah jak bertggu lmk hoo..
gk la org tua..huhuhu...sedih jak ngga cdak...

labulabi said...

biasalah pok.udah jadi adat.aku kadang2 masok opis lok.dapat juak molah sesuatu.kak ya bok pegi agik.kadang2 aku rasa nak nerais-nerais jak.

erolnukman said...

norris:
yalan namanya servis sebelum merdeka..hahaha

norris lagi:
yes2..suke nye dieeee..=)

mat:
ada lagi yg lebih dasyattt...malas nak cerita.mun nak ekot ati ku sebut sorng2 nama dak nya..hehehe

flo:
yup..nang standart poliklinik..aok,dak mbiak kecik pun kesian nanggar.sak jak masuk dlm sik sampey brapa minit lalu kluar ngmbak panadol..(arum bulak)ahahaha..

labulabi:
ari ya aku pun rasa nak nerais...semadi jak rasa nak ngembak bini ke sia..

Abg.Syuk said...

Besa la ya pok.... i pon kenak gya

erolnukman said...

abg syuk:
yalah..rasanya sapa2 pun yg pernah pegi poliklinik pernah kenak..huhuhuhu

Faizal n Fashitah said...

Last ku pegi poliklinik 2 taun ya tek.. ya pun nyumpah2 jak ku nangga toilet nya cridak glak. Ada laa sigek jamban jak dapat dipakei. Ya nang 1Malaysia 1Jamban laa. Nektok ku siktauk laa masih ndak ka sidak makei konsep 1Jamban ya gik..

Willie a.k.a Reptoz said...

Tok boleh buat street photography tok.

erolnukman said...

F&F:
hahaha...sikda juak ku molah lawatan sampey ke toilet koh.ntah2 lebih kurang juak..

willie:
boleh..mun dapat semua cabang fotografi aku nak cuba.=)

AmirFX said...

Gambar mo duak kacak! haha.. Yalah penangan mun g poliklinik.. Lom gik nak cabut gigi d sia... Agik san nyawa nangga doktor cabut... Boleh makan terajang doktor d sia...