Wednesday, September 1, 2010

Perniagaan Untuk Masa Depan

DSC_0150
DSC_0148
DSC_0149
DSC_0151Jangan main2..Seni mengarut camni kalau letak kat galeri2 seni, harga boleh cecah ribu riban ni..Dapat jual 4 gambar terus kaya tak tentu pasal gua!
Kahkahkahkah...
.
.
Merepek!

12 comments:

Beautiful Stranger said...

seni itu indah..kacak bah cekgu. nuan style.

Faizal n Fashitah said...

Slow shutter tok ka? aku minat nangga sidak main slow shutter sampei nampak lampu2 keta kedak ikor panjangggg jak. Ya nang stylo laa ehek

mat said...

aku selalu try n hasilnya error zero main slow shutter tok... napa ndak error, org shoot pakey tripod aku k tangan..ney ndak xjadi.

♥ Vee Violet ♥ said...

First pic tu remind me pic yang Zaidi Ahmad (husband Rina Khan) ambil.
Die buat lampu tu jadi bentuk love...
=)

Norris said...

seni ya abstrak pok...gine2 pun gambar tetap kacak...ku sokong padah kitak..
sida nak kaya2 jadi pelukis ya pun kadang2 mcm sik betul jak lukisan..ahahaha...sanggup juak urg meli...ntah apa...sama ada urg nek nyual sik betul atau urg nak meli sik betul? ehehehe...

fLo said...

haaaaa...mun ktk dh bukak galeri jual dgn kmk murah ah...boh berkira bh..hahahah..=p
sound2 mun dh ada galeri lak..

Abg.Syuk said...

Stail pok

labulabi said...

seni ya duit bah.ne tauk nak di padah dirik ya jadi kenyataan.teruskan usaha.

DiAhaNi ApAnDi said...

sik semua manusia d anugerahkan bakat seni yang indah..nway, thanks a lot follow belog kmk..:)

erolnukman said...

beautiful S:
doh..kenah jajak lah ih..hehehe

F&F:
aok..slow shutter.ambik dr dlm keta..yalah nya jadi bgegar kedak ya.

mat:
gmbar2 ya smua xmakey tripod pok...yalah nya jadi kedak ya..lalu jadi xjadi.hehehe

vee:
ooo..ya.ermm...lepas ni kena blajar le buat bentuk love tu.=)

norris:
hahaha...plentey ada jak..2 2 sik betul.biasalah org seni tok slalu sik tentu nak betul gilak..hahahaha

flo:
hahaha..nya tok iboh kira..aok,ktk dolok kmk sound! =)

abg syuk:
stail?heee...makseh syuk..

labulabi:
AMiNNNNN...=)

erolnukman said...

dianaHani:
yup! sik semua...=)

a-roll rezuan said...

wah...sabik gak tips panning...hehehehe