Thursday, September 2, 2010

Ramadhan

DSC_0061
DSC_0059
DSC_0123
DSC_0124
DSC_0125
DSC_0129
DSC_0122Gambar ni sepatutnya lebih afdal kalau dikongsikan awal Ramadhan hari tu.Baru menyengat, baru lebih terkesan.Tapi mungkin masih belum terlamabat walaupun feel dia agak kurang memandangkan dalam beberapa hari sahaja lagi Ramadhan akan melabuhkan tirainya dan Syawal akan menyusul. Rasanya semua sudah mula sibuk dengan persiapan2 raya.Dari kek biskut sampailah ke bujet duit raya.

Yang bekerja jauh di perantauan pastinya semangat untuk pulang ke kampung halaman sudah berkobar-kobar. Tak sabar2 menemui keluarga tercinta, sahabat handai, dan mungkin juga 'orang tersayang'..Pasti! (bagi yang tak dapat balik kampung beraya tu,kira cerita lain ek)

Namun,apa yang lebih pasti..saat pergi nya Syawal, berlalunya raya...bulan ini juga yang akan sentiasa dirindui...Ramadhan..
.
.
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN!

13 comments:

labulabi said...

aku rindu ngan pusak aku kat kampung ya ciknin ngan cikbu.yalah aku x sabar nak balit tok.hehehe.esok mungkin singgah di ckei carik tempat sungkei.da tempat best x.

Mr Duey said...

umm aku pikir ada gambar super impose macam blog Faisal & F tek...duhal blog lain ku baca..anyway aku nang suka street photo mcm tok ..real agik sik payah nak nantik model pose2 perasan Tyra bank nak...(kinek tok banyak pohotrapher mcm ya ehh)

AmirFX said...

Gambar nomor 4 ya kacak... Menggoda nar juak.. haha... pssttt... Komen tok mlm ari jak buleh... haha..

Faizal n Fashitah said...

Bait sidak sik eran nangga ko ter snap-snap gamba sidak hoh ehek..

erolnukman said...

labulabi:
sarikei?sik juak ku tauk gilak tempat best sungkei rah sarikei ya.siney oo?hehehe...

mr duey:
hehe..sikda super impose lam blog tok.ya tugasan si Faisal.lom pernah juak aku shoot mana2 model koh.yup! nang banyak..=)

amir:
kahkahkahkah...faham2...tp serius aku xda niat nak mnggoda sapa2..=)

F&F:
maok ketangkasan mcm LinDan juak sebenarnya.sak sik kantoi ngmbik gmbar dak nya.hehehe

DiAhaNi ApAnDi said...

gambar last ya..kiut asuknya lok..haha..:)

mat said...

selamat hari raya....

fLo said...

oooooo...gerek mek x blt raya thn tok...terpaksa berkhidmat utk negara..
tauk ada maknya nangis d umah nun..hahahaha...

Abg.Syuk said...

yohh.. bazar ramadhan ne tok ada jual asuk indah... pusak ada x??? ekekeke.. SLMT raya... best gambar

erolnukman said...

hani:
aok...syg jak sik pat d pegang..hehehe

mat:
selamattttt.....

flo:
tedah gerek ktk ya...mst lah sedih mak nya oo..

abg syuk:
hehe..bukan jual ya..dak cina kayo2 ngeso asuk..TQ.

Alv0808 said...

Food all around..hehhehe..

Nono Fara said...

Yah.. awal na ngeluar ucapan hari raya? apa2 pun selamat hari raya erol! ;)

kaljis aka onggon said...

Gambar no 4 ya mcm aim kat awek ya jak hahaha... :P Niway, i like!

Di kesempatan tuk, saya Kaljis aka Khairul Onggon dari hati yang tulus ikhlas ingin mengucapkan selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin. Selamat beraya dan selamat bercuti ;)