Thursday, September 16, 2010

Random Raya 2010

DSC_0053DSC_0118DSC_0018DSC_0081DSC_0090DSC_0026DSC_0080DSC_0021DSC_0076DSC_0022DSC_0017DSC_0036DSC_0005Lepas balik dari kampung hari tu,rasa tak sedap badan...Mula sakit itu ini. Demam, batuk, selsema dan macam2 lagi.Dan paling penting penyakit malas...Semua kerja jadi malas, tolak tidur & makan la..Pendek cerita 'simptom selepas cuti raya'..
Kosong..Tak tahu nak kongsi cerita apa..Layan je lah gambar2 raya hari tu.Gambar2 ni betul aku kutip satu2 secara random.Takda menunjukkan suasana gambar raya sangat pun..Banyak gambar Hariz je.Sebab masa raya ni dia yang buat paling rasa seronok..
.
.
Malas!

12 comments:

labulabi said...

salam aidilfitri pok.sama juak la ngan aku pok.kamera rehat jak raya tok.skali skala jak di pake.p petang tek nang di pake hingga ke limit.hehehe.

Faizal n Fashitah said...

Gambar nok SALE ya kacak eh. Mun gambar ya ko post ko time bulan posa ya tek, nang klasik la XD

Amni said...

sitok berduyun sekolah mintak cuti tambahan.. cuti tambahan, tapi sik mok ganti kelas.. ney la boleh.. suka sidak sitok menambahkan kerja kamek duak tiga kali mok lulus ka mok berik balit surat sidak soh betul kan... haiyaa.... tengok2 balit opis pas cuti raya, ada lagik permohonan cuti tambahan dengan kelas gantian.. haihhh....sik abis2 gik...

btw, nang strict la PPD tak orang sampe sik berik cuti tambahan.. hoho..

sikda rasa raya juak.. bestnya cuma dapat balit kuching n main2 ngan sik kecik-si kecik yang dah bertambah kat umah.. hehe...

nya bukan gerek, bukan husband... mun dah bertekol ya sama ka ngan dah bertunang? mun sama, ya kira tunang laa... ekeke.. sik pernah bergerek pun.. hee...

fLo said...

ermm...gmab no 5 ya...hampe juak org ya mok nya sorg jak masok lam gmba..hahahahha...adoh eh..
dh posing maut!!heheheh...

boh pdh ktk jak mls...kmk yg xraya pun mls..hahaha...
nang malas abis...

erolnukman said...

labulabi:
yalah...pandey xda idea aku nak shoot raya ari ya..

F&F:
memang gambar masa bulan posa pun sbenarnya.bcampur sekali dgn gmbar raya..hehehe.

amni:
fuh..panjang komen eh..hehehe..PPD siklah strict gilak..tp boss yg strict bukan2..
kira dah btunang lah ktk 2 oo...bila nak nikah? =)

flo:
hahaha..gmbar no 5 ya abg ipar kmk..hehe.
yah..ktk nak sik raya ya gik malas..malas eh.=)

Amni said...

insha allah.. mok langsung cepat.. mak nya mok before kmk ke song sebenarnya.. tapi kmk mok berik nya masa benar ready lok.. insha allah doa ada jodoh panjang.. amin..

Sekolah rendah kan? Harus la mun bos strict. minggu depan UPSR bah.. kmk orang kat opis gik bingong.. guru besar sampe datang opis sik puas ati ngagak kmk bila cuti cdak sik lulus.. memang la sik lulus mun mintak cuti peristiwa.... heee...

erolnukman said...

aok..mudahan cepat2 gik kawen ya.=)

kekeke..cuti peristiwa....apa ndak peristiwa ya..peristiwa raya..hahahaha

Ani Inherown said...

cute!slamat lau raya. nyabik map~

erolnukman said...

ani:
aik..pandey klakar melano duhal..hehehe..selamat lau raya..nyabik map gak..=)

Abg.Syuk said...

slmt hari raya pok....
kacak boleh ya...

erolnukman said...

makseh abg syuk...selamat hari raya juak..=)

Juelina Stanie (AJ) said...

yoh pix2 kck gik
pix yg da abg sorg ya diri di centre
stail alu juak
biz smua d cover hahaha