Tuesday, May 17, 2011

Kong!

Aku ingat aku nak berhenti 'kejap' dalam dunia blog ni..Orang kata bercuti panjang. Mungkin. Tengoklah macam mana. Banyak benda penting yang perlu difikirkan. Keluarga, kawan-kawan, duit, kerja, kerja, kerja dan kerja..Kadang-kadang benda-benda ini semua buat aku jadi serabut. Aku kena cool down. Aku tak boleh nak uruskan semua dalam satu masa. Kena pulak dengan aku yang jenis slow. Buat kerja kena satu2. Bukan macam orang lain yang boleh buat 2 3 benda dalam satu masa. Serius. Aku tak boleh..

Lain hari, InsyaAllah..Jumpa lagi!

Bye!

14 comments:

fLo said...

mena ya...sumtimes kenak pikir byk benda lain nk...

have a good day ahead...lak dh ok smbg blogging k...

twitter maseh nk...jgn lupak tweet2 mun da masa..

rindu la mok ngga aksi2 anak ktk yg cute lak...mesti da gmbanya d post ktk..hehehehe

Khairul Antasha said...

jgn kong dolok..

mbak ilex2 hisap rokok...

slow2..mun ada ms..update la..

:)

Jue said...

urk! okie dokie
g amik rehat yg pjg lok
boh tutp blog jak
ingat dolok2 ko penah mdh
"suatu kelak ko mok anak ko bc blog ko ngan rs bangga" **sumting camya la **ayat diedit skit pakei nyedap rasa hehehe**

labulabi said...

alu nak kong.mbak elek2 isap gam pok.kompom leh polah sekaligus.wakakaka.bah elek2 lok sia.biar masa dan waktu yang ngaturnya.hehehe.

wa khairul onggon said...

Mun kong cas lok ngan outing atau cuti-cuti melesia hehehe... :)

d_tieah said...

Kmk pun sama.. Tapi kdg2 rindu juak nak menulis.. Cuma masa ya xda kan?

Entry Terbaru : Usop Wilcha Nak Jadi DJ Radio???

AmirFX said...

Cas dolok bateri ya.. Mun sik beli bateri baru jak.. haha.. Mbak g Sabah jak.. Sia cem banyak jak tempat best nak d pegi..

ztie said...

Mun sik menulis.. Kmk rindu. Sik rindu menulis tp rindu ktk org semua sik nenga berita.. Erm.. Jgn lamak2... Da berita kongc2 jak k :) salam family

Krisno said...

Relak lah..hisap rokok apong dulu...

Nono Fara said...

samala erol.. sik terkejar.. :)

one step at one time ok! so let's!

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

alaa xyah a benti..huhu..nnt da xleh tgk pic lawa2 dah..hihi

Amni said...

kmk rasa benda yang sama.. kmk blogging since 2005.. cuma blog yerdeh jiwang ya jak paling aktif.. dah nak setaun... tired juak... apa nak dicerita pun tah papa jak jadinya... bak kata kitak, "jangan sik update jak"... nang mena.. sangat memahami...

kitak sama ngan mirul, kerja mesti polah sigek2... sikpat nya fokus banyak benda dalam sigek masa... errmmm.....

nway, cerita untuk kitak yg salu dolok suggest mirul g solo nak... doa tak org juak.. insha allah, start next week, nya start recording dengan Aizat.. under kasi gegar production.... =) doakan mek duak k....

Hanie_Dew said...

kadang kita memang perlukan rehat untuk re-charge balik kan..go on with your plan..nanti bole buat "come-back" gempak gempak...

Kamil L said...

o.o..ok...embak ilek2 :) moga semuanya ok :)