Friday, May 13, 2011

Rutin Hujung Minggu 1.2

Semalam blog tak boleh nak buka. Sana sini aku dengar ramai merungut. Tak apa. Sekurang-kurang ada modal nak mencarut di twitter tak pun facebook. =)
Hari ni cuba. Ok, blog dah boleh bukak. Tapi satu hal aku perasan ada 2 komen kat blog dah hilang. Satu komen kalau tak silap dari Jue, satu lagi aku tak ingat. Apa2hal, minta maaf bbanyak sebab tak sempat nak jawap komen korang.
.
.
Minggu panas berlalu sangat pantas. Alhamdulillah, kelmarin hujan dah mula turun lebat sampai malam. Sampai siaran Astro pun sedikit terganggu. Pasal tu aku no hal. Yang penting tidur sedap. Lain2 hal tolak tepi. =)
Hari ni pun aku tengok cuaca ok. Tak panas tak hujan. Sesuai sangat nak buat aktiviti luar. Tengah fikir lepas ni nak buat apa. Nampak macam syok je Hariz tidur depan tv, tak pakai baju, kipas cukup2 makan..Ishh,,tak boleh jadi. Kena cuba aktiviti ni.

Bye!

13 comments:

Amni said...

kamek sama juak.. entri 4 igek ilang.. belum termasuk yang auto publish.. belum termasuk semua komen... fuhhhh...... dha dapat balit entri.. tapi komen sikpat publish gik.. nasib badan la... huhu.. aritok sakai mek update 2 3 igek entri.. hahahah

AmirFX said...

Kedak TmNUt juak dah blogspot nektok.. haha..

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

aok eh...termoody seketika kmk ngn blogspot aih...komen ilang...adoi! (T_____T).

erolnukman said...

amni:
hehe...lalu sakai...

amir:
harap jgn lah bpanjangan...

vivi lim:
rilek2..isyaAllah pastok sikda ilang gik..dah d tiup kmk tek..hahaha

♥ solehah ♥ said...

puhh!mibey gik komen du nah,.haha :)

wa khairul onggon said...

Wassehhh.. outing juh... :)

Jue said...

Hariz tidur depan tv, tak pakai baju, kipas cukup2 makan?
ley kwn ngan adik ku ya!
nang jenak pok mun zzz camya
tp kelak sakit2 bdn, bdn msk angin..sik digalakkan slalu

aok blogspot cam on mc jak past few days
mok update blog, left komen smua cam tgantung jak
><~

fLo said...

Komen kt entry mek ria suma ilang...hahahaah..
Brapa jam ujan d Kuch tek?heheheheh

Tp ctok tek da juak ujan..x 3minit kedak ria..lebih lmk p mata mek xmok tdo..huh

erolnukman said...

solehah:
yuk..mbey agik...mey bkesan jampi.hehe

wa kaljis:
juhhh....outing lam mimpi..hehehe

jue:
aok..sik bgus utk ksihatan kan..
harap lepas tok sikdalah brolah agik blogspot tok.

flo:
hehehehe...agik juak nya nak ngira masa ujan ya...

labulabi said...

sama nasib lah kita pok.aku nang mengong abis.maklumlah ada blog ajak.ne da tempat nak mencarut.last2 mencarut depan tb nangga maharaja lawak.apalah nasib.huhu.

Amni said...

Cikguuuuuuuu.... hapy teachers day... ada entri khas untuk cikgu2.. hehehehe..... =)

Amni said...

Cikguuuuuuuu.... hapy teachers day... ada entri khas untuk cikgu2.. hehehehe..... =)

Hanie_Dew said...

wwaaahhh,...dasyat gila..entry ilang..comment pown bole ilang..blogger problem lagi ke..