Thursday, March 8, 2012

Gambarajah 2.9 - Instagram #3

Ok! Untuk suku tahun pertama ni, rasanya aku tidak punya banyak waktu untuk berjimba-jimba. Mungkin lebih fokus kepada kerja. Mungkin. Selebihnya untuk famili. Itu yang penting. Hariz sekarang pun dah makin besar. Bila dah makin besar sudah tentu juga semakin cerdik. Untuk itu aku juga kena lebih cerdik. Kena bagi lebih masa untuk dia. Kalau dulu cuma layan Timmy Time dan Pororo the Little Penguin. Sekarang dah layan Boboiboy, Dragon Ball, Ben10. Jadi, agak2 korang dah nampak tak cabaran dia kat situ? Haaa...kan?Nak tak nak papa dan mama dia kena terlibat sekali. Walaupun kadang2 mama lari buat2 tak tahu bila mana si Goku mengamuk mencari lawan. Hahaha..

Eh,esok dah mula cuti. Satu minggu. Harap lepas cuti ni keadaan akan kembali natural. Penat dowh layan serabut ni. So,cuti ni aku malas nak ingat apa2 pasal kerja..Kalau boleh rakan sekerja pun aku malas nak jumpa. Itu pun kalau boleh.
.
.
Bye!

8 comments:

AmirFX said...

Cuba ajarnya men skate gik.. Saknya layap men skate jak...

ztie said...

nang layap nyaya depan macbook ya lok. aiee.. ceredittttttt...

Hanie Dew said...

selagi dia belum layan FB oke lagi kot. hahahhaha.. ko la jadi partner lawan di Goku.

cuti cuti mesia pegila bercuti XD.

Fadli [www.mytravellicious.com] said...

standard boboiboy...aku salu jadi mangsa, kenak jadi raksasa.... hahaha

Kamil L said...

selamat bercuti cikgu :) lamak sik ngabas blog kitak... gambar kat blog tuk masih terbaik :)

Zatil said...

Aieee, Hariz dah besar eh! Kiut ada jak rupanya. :D

Teh O said...

lamak benar dah sik jenguk sitok

d_tieah said...

Perghhhh.. Ipod..