Sunday, January 18, 2009

My Hariz..


















14 comments:

iman daud said...

mahal jak upa shot lmak da flash gun nektok bos

Willie said...

Yo Bro.

Thanks for visiting my blog. Your blog tok menarik juak bro. sebab aku notice u ada ciri ciri a good photogrpaher dan seorang musician. Rupa - rupanya u tok pun ada band. My brother ada band di kuching juak . Nama band sidak ya "Disenchanted Jammerz".

Seronok aku nanga gambar dan baca blog u tok. Pasal gambar di leader board ya.. u kenak makey softaware photoshop bro. Di kuching susah skit nak carik. So aku makey software Arc Photoshop. Dan untuk gambar ya fit kat leaderboard, u kenak resize the photo.

I hope this helps.

P/s : Rajin rajin lah ngabas blog kita org Sarawak.

erolnukman said...

iman :
ya jak lah gambar nak menjadi oi...nak lain silo mata nanggar!! hahaha...cerah seluruh alam! hahahaha

willie :
tq bro...
pastok aku try molah k photoshop aku..
makseh skali gik..

Zatil said...

Iyerrr hepi na jak Hariz boy tok! Heee rasa nak dicubit jak pipi ya!

Erol, lupak eh mintak emel adres kitak...k kamek nak antar lirik tek bila dah siap. Bila kitak maok tek?

Zatil said...

P.S. Lirik dalam Inggeris ka Melayu?

erolnukman said...

cantek...
dlm bahasa melayu bagus!
makseh..

uncleawang said...

Wah..lega rasa line broadband 3G kamik udah OK sedikit.
Cute boy..so you 2 in one photography & musician bagus lah..well done.

Dani Izwan zainol said...

comel la anak ko bro!

erolnukman said...

uncleawang:
baruk nak mupok2 juak..

dani izwan zainol:
sbb bapak dia comel?!!
hahaha

Felicia F. Ramzi said...

your baby boy is super adorable! haih tension geram nangga anak org kiut2..eheh! anak dik pun tah bila mok dpt..!

Adey said...

hehe kejawak da jak. best dh da anak eh. aku tok jak blom ada anak gik. boh kata anak, bebini pun blum harharhar

khairul onggon said...

Lambat I singgah sitok tek hehe.. Amboi si Hariz nang gumbira na nya ya.. hehe.. cute..

FaDLi said...

kiut baby tok...

WhiteTulip said...

cute!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!