Wednesday, April 15, 2009

Ada idea di sebalik gambar..

Hai..
Sebenarnya aku sik ada idea nak update blog tok.Sik tauklah..Rasanya macam sikda cerita-cerita menarik gilak nak k kongsi bersama.Lagikpun semenjak 2 menjak aku nang gila b*** busy ngan keja.Nak bcerita pasal keja?Lejuk dah cerita pasal keja beb!!
Jadi,,daripada aku nandah blog aku tok sunyi tanpa diupdate,kedak rumah sik bepenghuni..Ujung2 berantu..Bagus aku upload koleksi2 gambar aku..Kira update lah ya..Hehehe..

Gambar tok diambik masa hari sukan minggu marek..Mbiak pengakap tgh ilek2 lekak brekot kulu kilir memberi bantuan.Biasalah,pengakap muda..BUAT HABIS BAIK! hahahaha!!

Masja sunset!



Adik aku nikah cuti bulan 3 ari ya..Mati2 dak mbiak sekolah mikir aku nikah sekali gik,apa tek aku mbulak daknya pasal kad jemputan.Hahahaha...Balit2 jak sekolah semua madah "cikgu tipuuuuu!!!" hahahaha..

Haaa...mun ktk org mengikuti gambar2/flickr iman,mesti ktk org pernah nanggar gambar tok.Tapi versi lain laa..Gambir Street! Gambar diambik iman ada org laki bjalan kat depan ya,tp gambar tok turn bini org laki ya gik masuk gambar..hahahahaha!!! 


Apa2 pun layan jak lah gambar2 tok k..Ada masa aku upload gik.Fuhh,,skurang2 blog aku dah diupdate..Yeyeyeye!!

Choww!!!

17 comments:

iman daud said...

ada juak bini laki ya bgmbr ooo... hahaha

khairul onggon said...

Yerrr... nok gambar Gambir street ya suka ku nangga eh.. Nok lain2 pun best2 jak... bravo... :)

Eboh lamak gilak sik update.. mun lamak gilak klak blog ko brantu nak? Aku takut klak antu yg nulis blog tok hahaha...

Si Penconteng said...

Yerrr...pande juak berantu blog mun sik disinggah salu? Ekeke.

Mek suka gamba miak pengakap ya ngan gamba waktu senja ya. Gamba Gambir Street ya pun kacak. Dahlah mek suka foto BW.

Cik Angah said...

kmk suka pic yg last..sangat indah...

Willie said...

Bro.

Sometimes aku pun blur juak apa mok ditulis dalam blog. Tapi takut kelak peminat blog aku kecewa aku sik nulis, so aku tulis jak la entah pa apa. Uwahahaha....

Tapi gambar gambar nok di post kawu kacak kacak semua. At least mun sikda benda mok dicerita, gambar kawu menceritakan segalanya. Bak kata omputih:

"A picture worth a thousand words"

AcHiKa said...

kacak na gamba sunset ktk ya~~fuhh! kalernya powerful~~ :)

mat said...

kacak2 jak gambar tok...sik berantu lagik blog tok sebab dah diabas..hehehe

madey9600 said...

gmbar nak cup jagung kat waterpran ya beshh...

Kelebar Malam said...

kmk suka nangga gambar masja waktu sunset..ada klassss...

erolnukman said...

iman:
apa nya duak laki bini kelaie sik puas ati riya gik..sik pasal2 laki nya jadi femes stegal gamabr kau ya.wpun pun gambar dr blakang jak.hahaha

onggon:
apa ndak entri mun antu ya nulis oo..mst cerita masalh kat tempat keja juak..hehehe

zatil:
kmk pun suka B&W...nampak brantu! :P

Cik Angah:
indah...terasa indah..bila kita terbuai dlm alunan cintaa...hehehe! asal dgr pkataan indah lalu teringat lagu ya..

willie:
yalah owh..aku pun kadang takut peminat2 kecewa..hahaha!! mcm byk peminat!
apa2pun trima kasih...
mst kau salah seorang peminat aku nak?hahaha..(perasan)

achika:
makseh..tapi gambar2 nak d ambik ktk lagik kacak..alaa,,stegal D90..(ayat jeles)hahaha

mat:
alhamdulillah...sik brantu gik dah..dah d halau gambar2 brantu..hehehe!
maksehh..

madey:
tapi jagung ya lagik best dari cup nya mun di makan.. :)

kelebar malam :
yaka?makseh..ya bruk d ambik masa dlm keta tgh jalan..mun d ambik masa keta stop lagik kelasessss!!! hahaha..

SyFazidawaty said...

sunset best! =)

TuN TeJa said...

wahhh...cantik2 gmbar...jelez2..haha..btw..sila ke sini erol, anda tlah di tag..

http://tuntejablog.blogspot.com/2009/04/tag-by-mr-kf_19.html

tehais said...

Wah,comelnya isteri :)
Walaupun saya sukar nak paham ayat2 awak tp saya tetap akan baca sampai abeh.hehehe :P

Ida Athanazir said...

munlah kmk diberik slr digital, abis dunia. kuman pun mek gambar mek juak

AcHiKa said...

bg erol~~ ktk nak join KFK nak? register forum lok aaa kat link tok~~

http://www.kfk.com.my/forum/index.php

then kelak ada sidak email borang :) mun sekda inform kmk~~

Felicia F. Ramzi said...

yah, alu menjadi hapdet tok tek, walaupun frasa nya 'sekurang-kurangnya' di update..eheh..kak tok mek ncarik gmbr juak eh..
*kamek mati kuts juak sik tauk nak blog pasal apa

kirana said...

Nang kacak gambar sunset ya! Blog kmk pun ada arinya lamak sik di agak. Mok berantu juak nya mun sik di agak.