Tuesday, April 7, 2009

Sukan Demam Sukan

Stelah lebih kurang dua minggu sibuk dengan persiapan hari sukan,akhirnya acara tersebut berjalan dengan lancar.Penat tak payah cerita..Dengan persiapan padang,latihan2 untuk acara padang mahupun balapan dan macam2 lagi yg kena uruskan..
Alhamdulillah,semua sudah berlalu namun ada lagi yang menunggu selepas ni..Sukan peringkat zon pulakkk....Haiii,,pening2..sampai aku pun dah kena selsema&demam.Melatih budak tiap2 petang pun bebekalkan sisa2 tenaga yg ada..
Paling aku risaukan sekarang ni,pelajaran budak2.Diaorang okla,seronok cikgu tak masuk kelas,takde belajar,bleh main.Yang parahnya cikgu2 bila keputusan ujian diorang merosot.Sukatan pelajaran pun cikgu2 tak bleh nak follow dah sbb kerap sangat dah tinggalkan kelas.Kesian bbudak kan?Tapi,cikgu2 sapa nak kesian? 

piala kemenangan ptandingan siapa paling kuat main lumpur..hahahaha 

p/s: sebenarnya ada banyak lagi gambar yg aku upload ni,tp ntahlah,gambar ni je yg bleh..yang lain smua fail.Dah jd mcm gambar sukan utk cikgu2 la pulak..satu pun takde gambar budak..hehehe! takpe lah lain kali aku upload lagi..

9 comments:

iman daud said...

aku jerak glak2 main tarit tali ya.. sgal ari sukan d serdeng.. bkn2 jak skit tgn

Si Penconteng said...

Aie....bes jak upa takorang berlemer rah lumpor.

Willie said...

BEst best best! Aku suka sukan sekolah

Cik Angah said...

mn pic budak2 skolah?ni bukan sukan tuk dak2 skolah tp tuk cekgu2 nie..hehe..

zee said...

tok sukan murid ka cekgu?
eheh

erolnukman said...

iman:
syioo..mst sama team ngan dak abg nyandang nya.hahaha!

si penconteng:
nang blupor abis padang time ya sbb shari sbelum ya ujan lebat.

willie:
aku pun suka sukan sekolah,tapi bila dah jd cikgu tok aku jadi SIK SUKA sukan sekolah..hahahaha

Cik Angah:
Tu lah pasal..Pic budak2 smua upload failed.Ala,,budak2 ngan cikgu sama je..hahaha

Zee:
2 2 boleh..sbb time ya cikgu2 pun dah kedak murid.hehehe

Cik Angah said...

erol nukman...sila ambik award...:)

Ibnu AbRaawi said...

ko xmain ke bro?
xda pn pic ko

anyway
nice pics and shots!~

AmirFX said...

Yohh... Kacak gmbr ehss... Sekolah ney ya?!