Sunday, February 21, 2010

Soalan Temuduga

Kadang2 soalan yg mudah ni lah yg susah aku nak jawab..Aku masih ingat masa interview SPP utk kali pertama dulu..Sial! Boleh aku kantoi gagal interview tu.Gara2 itu aku lambat setahun untuk pengesahan jawatan..Nak tak nak terpaksa interview untuk kali kedua.Nasib baik 2nd time lepas.Penemuduga tu ok..Sembang topik2 yang tak la terlalu skema mcm barua tambi yang mula2 tu..Cerita pasal Siti & Datuk K..Hahaha!!

Kali ni aku kena interview lagi.Kali ni soalan lebih mencabar..Penemuduga kali ni pompuan!! Harap2 la lulus...

1. Adakah anda rasa HOT?
Hot? Dulu aku hot..tp sekarang lagi HOT! Hahahaha

2. Upload wallpaper PC/laptop yang anda guna sekarang.

3. Cerita pasal gambar.

Ooohh..Wallpaper laptop aku btukar2 stiap 1 minit..Nak cerita satu2,tak larat beb ada 40gambar..

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Minggu lepas...

5. Lagu terakhir anda dengar?
Analyse (Thom Yorke)

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Dengar lagu,edit gambar,ym..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Ermmm...baby...Hahaha! Sumpah aku tipu..Aku tak ada nama lain selain nama yg aku ada sekarang..

8. Tag 8 orang.
Haaa..part ni yg aku tak reti..Sebab rasanya semua nama2 yang nak dsebut semua dah kena jangkitan Tag ni..Hehe..Ok,mcm ni..nama2 yg ada kat blog list(yg blum kena tag),faham2 le erkk..tak kira lah Saiful Nang sekali pun..Hehehe...

9. Siapakah orang no.1 kepada anda?
Sony.Member aku,merangkap kaunter pertanyaan dikala aku blur.Lebih kpd hal2 bkenaan fotografi sbb dia rajin explore benda2 mngarut ni..hahaha!!(nie,pastok aku 8pax no kau sak panjang gik soalan aku..)

10. Katakan sesuatu mengenai orang no.5.
Saiful Nang-Harap2 satu hari nanti bleh mnuntut ilmu persilatan ngan SN.

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Rudy2k- single n available kot..hehehe

12. Bagaimana pula dengan orang no.4?
Onggon- pun masih single..tp baru2 ni dgr cerita ada yg main2 mata..Tak tahu la jadi @ tak..Siap ada pandai masak lagi you..Auww!! hahaha...

13. Pesanan kepada orang no.6?
ivy M-Entri baru2 ni pun crita pasal buat kek lapisan bumi..Pesanan lepas ni buat pulak kek lapisan langit! Hehe

14. Kata-kata cinta untuk orang no.2?
Willie- Oh tidakkk...rujuk soalan no 20.

15. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Achika&Atil a.k.a Karipap-dua2 pompuan..

16. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang org yang mengtag anda.
Yang aku tahu dia ni pompuan,cikgu,badan kecik,suka jalan2,umur 15 dah ada diari(tulisan masa tu buruk)hahaha,admire ngan cikgu subri..kakaka!!! 

17. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU?
Dua2 binatang!!!!

18. Perasaan anda buat tag ini?
Rasa oren...

19. Adakah anda tau si Razman itu sengal?
Yaaa..Razman memang sengal..Siapa Razman???

20. GAY or LES?
Rujuk soalan no 14..Sorang dah anak aku oiii....

.

.

Ngantok..esok nak sekolah!


6 comments:

Faizal n Fashitah said...

Aku ada sorang kawan gay koh. Tapi nak, dah 2 orang dah anak nya koh. (Coba tekak apa motip komen tok huhuhuh...)

Felicia F. Ramzi said...

"Yang aku tahu dia ni pompuan,cikgu,badan kecik,suka jalan2,umur 15 dah ada diari(tulisan masa tu buruk)hahaha,admire ngan cikgu subri..kakaka!!! "

5 jak pintak soalan ya aie!! terlebih cgek..perlukah tulisan ku bburuk? hahaha geram ku. sikpa. kenak kan jak..sikpa sikpa..ada ari ada time. siap! hahaha tulah nar eh..adoh

erolnukman said...

F&F:
Ahhhh....tidakkk!!! sik maok main tekak2...

Felicia:
stegal mok lulus,org mintak 5,lebih bagus gik..besar gik markah! hahahaha!!!!!

sony said...

Aisehhh..no.1..hahaha..bh 8pax gik no. dpt kta 2 mlepaskan rndu d tgh mlm..wakaka :D

am-rie said...

rajin cikgu molah tag..bagus2..
dapat markah lebih..hehe

snizam39 said...

aku baru abis interview spp..mcm nak gagal jer..sm mcm ko gak la,dpt topik2 skema yg aku tak sgka2..oleh barua tambi mcm ko..hampeh..