Saturday, April 24, 2010

AF










Subjek huru hara..Bila dah bosan apa2pun subjek seakan tak romantik dramatik fantastik! Fokus tak berapa nak sharp. Serupa apa yang dialami dalam kepala otak aku sekarang. Sangat tidak fokus. Lembap menggunakan manual fokus..Mungkin sudah terbiasa dengan automatik atau dalam bahasa fotografinya AF(auto fokus)..

Bila dah tak boleh nak fokus, goreng telur pun boleh lupa nak taruk minyak!..Celaka!
.
.

8 comments:

Kal Jis said...

hahaha.. adoheh.. aku pun suka makei AF jak.. ku ingat Akademi Fantasia tekkah.. :P

hans said...

ku ingat Akademi Fantasia tadi
hahahah

wah,dasyat ko bro
goreng telur lupa masuk minyak
hahaha

p/s : sorry lama xjenguk...xberkesempatan..jgn terasa hati plak yer

erolnukman said...

Kal Jis:
Hehehe...samalah...manual lambat gilak.

hans:
ok...no hal...takde terasa hati.masing2 sibuk..=)

Norris said...

aku la mikir erol nak komen pasal Akedemi Fantasia tek...semangat ada klik post nya tek.ekekeke..tipah tertipu..

Willie a.k.a Reptoz said...

hehe...nang bosan dah kitak ya...

FaDLi said...

aku ingat akademi fantasia juak tek... huhuhuh..

Costea Andrea Mihai said...

hello!! beautiful works!! good composition and tones!! congratulations!!

Diloz said...

color tone macam ini tengah hangat di msia sekarang eh?

hehe.