Thursday, April 22, 2010

Latar Belakang

Hari ini keluar dari pulau untuk beberapa jam untuk membeli 'sedikit' barang2 keperluan.Separuh masa diambil untuk perjalanan.Separuh lagi untuk aktiviti beratur di mesin ATM,menunggu nombor giliran bank dan lain2 urusan.Sangat bosan dengan keadaan ini!

Aku paling tak suka masuk kedai yang pasang lagu kuat2..Kalau kau punya kedai jual CD2 lagu aku boleh terima..tp kedai kau jual periuk belanga & bekas2 plastik kau pasang lagu techno kuat2 apa kes?Langsung tak kena...
.
.
Masih ramai yang tidak faham konsep muzik latar!
Full Stop!

4 comments:

Norris said...

nang benar ya pok...sycho kali...bagi aku ya antara cara sida nyuruh kita bingung molah keputusan pabila kita meli barang dikedai sidanya...sak pala kita biul alu sik mikir panjang tanpa mikir nak minta diskaun atau less..mena sik? maklum la pala dah angol...mun aku pun..malas lama2 sia..ambik brg bayar terus..maklumla perlu tek..

am-rie said...

nunggu no kat bank or kat siney2 nak boring bro..
tapi rasanya pekerja kedei nak jual periuk belanga & bekas2 plastik ya perasan sidak jual drum set kali nak..hehe..

erolnukman said...

Norris:
aku rasa bukan atas tujuan bisnes,tp sbb syok sendiri dgr lagu...kira up to date la dgr lagu2 camya..BLah!!!

Amrie:
asal pkataan "menunggu" nang tetap boring..tp masalah nak d maksud aku boring molah kerja tgesa2 ng masa takut kenak tinggal oleh ekspres..

Kal Jis said...

stuju pok.. mena3x.. ni ndak palak ku trhanggok2 jak masok kedei bisin kedak ya wakakaka..

sigek gik nang pantang ku nak pegi bank/papa service nok memerlukan beratur atau ambik no.. kecuali nang trpaksa.. sbb ya smua urusan aku 99% online jak kecuali mayar keta huhu.. :P