Wednesday, April 28, 2010

Mesin Masa

Minggu ini terasa sangat panjang.Saja buat-buat sibuk pun tetap sama.Lambat! Macam kau on PC yang slow.Sambil tunggu PC tu loading nak on,kau tekan banyak kali butang ‘ENTER’ konon2 bagi dia cepat on.Padahal tak bagi apa2 efek pun…Ok daripada kau cuma duduk diam tak buat apa2..

.

.

Esok Jumaat!

10 comments:

Norris said...

ahaha...sampey juak kau frust pok...relax..

erolnukman said...

norris:
bukan frust pok..lamak gilak rasa nunggu ujung minggu...nak kluar dr pulau tok.hehehe

adoheh said...

Ngarrhh. Best na Mac kitak yaaa. Jefelesfes afadafa jakfak. Keke.

erolnukman said...

sikfik dafa pafa lahfah...hefehefehefehefe...

♥ Vee Violet ♥ said...

esok jumaat...
yay!!!
(^^.)

Kamil L said...

terbalit kehendak kita tok eh..hehe...kitak mauk masa laju, kamek plak maok masa bergerak selambat yg boleh..huhuhu...

Felicia F. Ramzi said...

mek orang dah rami di sri aman, tapi sikpat nak join lok, pa gik sekolah. pi miak dah rami berpesta sik turun sekolah.. pi nang benar padah ktk, minggu tok sungguh lambat!

erolnukman said...

vee violet:
yeyeye!!

kamil:
tukar kt 2 juh....

felicia:
aok owh..pesta benak..mesti best!

ChiLaBaey's said...

Kejap jer masa berlalu... Dah hari Jumaat dah... :)

Norris said...

dah jumaat poooon ari tok...ready jak pulang awal tghari tok rol..ehehehe..