Friday, February 11, 2011

Wad 303

Isnin petang Hariz masuk wad. Sebab ada sikit masalah dengan Hariz punya tekak. Doktor kata tonsil bengkak. Aku tak tahu besar mana dia punya bengkak. Yang pasti Hariz jadi susah nak bernafas. Semput. Pada mulanya aku ingat kena asma..Aku silap! Ilmu kedoktoran aku tak sampai tahap tu.Hehehe....
So far, selepas lima hari empat malam, hari ni Hariz dah boleh keluar. Lega..Sepanjang tempoh tu tidur tak menentu. Sebelum subuh dah kena bangun ulang alik ke hospital. Aku tak faham kenapa waktu melawat diaorang bagi pukul 6.30 pagi sampai pukul 7.00pagi..Nak tak nak kena ikut..
Alhamdulillah, Hariz dah makin sihat..Juga banyak benda yang dia belajar sepanjang dalam wad.Termasuk mengorat awek2 nurse......
.
.
Anak Bapak!
Hehehe.....

21 comments:

Amni said...

O la tedah anak... he.. anak buah mek sama juak da prob kedak ya ria.. masa ya nya 4 taun.. tapi sik pat nak operation buang lok tonsil ya... tunggu besar kit baruk boleh.. nektok alhamdulillah dah okey...

boh soh makan ice cream glk.. kata mak kamek la.. haha.. kmk bercita2 nak jadi doktor.. tapiiiiiiiiiii.... sik sanggup (padah jak sik layak!) haha....

AmirFX said...

O tedah... Penyata last abis ya juak best... Anak ka bapak yang ngaco nurse d sia? haha...

wa khairul onggon said...

Semoga Hariz cepat bait.. Hariz.. eboh ngekot pangei bapak ya.. kekekeke...

Krisno said...

Semoga anak ko sihat..

Globalized Dayung said...

Ya...mok ngoret jua misi2 c ya....

Faizal n Fashitah said...

Tedah lok. Nasib bait la doktor cepat detect. Mun ko mbak anak ko rah bomoh, mesti nya madah ada antu lam perut anak ko hehehe..

fLo said...

tedah..nasib xda pa2 anak ktk bang erol...
aih bapak borek anak rintik..hahaha...

miss Fida said...

semoga hariz cepat sembuh yea..anak ka bapak yg ngorat nurse?confused dah..ehehe

Amni said...

bang odioooooooooooooo? hahahahha... perey kamek maca komen nya..

erolnukman said...

amni:
yalah..mcm2 petua org tua koh..ada madah berik makan eskrem suruh cepat sembuh..hehehe..

amir:
benar aih...bapak sik,anak jak...hehehe

khairul onggon:
ekot perangey bapak nak bagus2 jak.ehek!

krisno:
kienk tok dah ok dah nya..

G.Dayung:
tp misi ada juak yg kontrol ayu mintak kenak kaco..hahaha

F&F:
betulll...kompom akan madah camya.kdg2 boleh cuak juak kita nengar..=P

flo:
sik sempak anak nak jadi rintik,mak dah potong line..kekeke

miss fida:
bapak dah sik teribat dalam kes ya..bapak dah ada mak.kenak cucuk mata oleh mak klk..hehehe

amni:
hahaha....nya da haluan kiri sikit komen..

ciK LyndaWawa igUana said...

ooo.tedah anak..get well soon..=]

Jue said...

nsb sik da pa2 hor
anak bapak?hehehe

labulabi said...

sempat juak nak ngurat nurse.hehehe.nang anak bapaklah.semoga hariz cepat sembuh.iboh ekot perange bapak nya.wakakaka

hani apandi said...

kmk jrg log in blog, ya sik nanga berita anak ktk tok.tedah nya kecik2 dah tonsil..tp dah sihat nktok nak, alhamdulillahh.semoga sihat selalu hariz :)

d_tieah said...

Alhamdulillah, sehat dah nya..
Hariz cam nama anak ofismate kmk jk..
Hehehe..

Latest entry : Kempen : Kami TAK Sambut Valentine's Day

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

moga hariz sembuh..wow!anak ngorat nurse..mengikut hypothesis kmk, mungkin tuk adalah genetik dari bapak nya..ya nya pandei ngorat juak ya..bagus!mok cik suko..hehehehehe ;0).

FaRiZa said...

sian nangga nya kenak masuk jarum drip air. bila kmk masuk hospital, benda ya lah paling sik di suka kmk. sakit!!!

alhamdulillah, hariz dah bait n dah pandei mengorat nurse2! syabas... hehehehehe

Khairul Antasha said...

alololo hariz.. semoga hariz cepat sembuh... :)

erolnukman said...

cik lynda:
sihat dah...=)

jue:
ya lah...nasib xda papa.yup,anak bapak..=P

labulabi:
dah terikut perangai bapak punn...=D

hani:
aminnn....makseh cik hani..

d-tieah:
alhamdulillah...

vivi lim:
bagus hypothesis ktk ya..hehehe

fariza:
nyalah...mula2 kenak cucuk d tangan kanan..2 hari pas ya tgn nya jadi bengkak,tukar belah kerek gik..fuhh...
Alhamdulillah...

kA:
dah sihad dah makcik khairul antasha..=P

ChiLaBaey's Spot said...

Mana nak tumpahkan kuah, kalau bukan ke dalam pinggan bapanye tak... Hehehehe... Harap semuanye baik2 belaka... :)

Nono Fara said...

Hari sik tentu bah. Kejap hujan kejap panas. Bagus la dh sembuh :)