Sunday, February 5, 2012

Adil

Singgah kejap. Post 2 3 keping gambar. Kira nafkah jugak la aku bagi kat blog ni. Esok lusa dah sampai turn aku datang balik. Apa2 pun kena berlaku adil. Kan..kan..=)

Ok bai!

11 comments:

AmirFX said...

Kat cney? Awal pagi ka? Mesti banyak boyak kat sungei ya...

erolnukman said...

View dr tngkat 9 paramount hotel sibu..kat sungei ya sik banyak bro.belah2 taman & rumput ya insyaAllah banyak..hahaha

Lady Shana Sweet said...

omaigod!! kacak2... rindu ngn tanah airku srwak bumi knyalang trcinta.. sarikei nanas... arghhh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

nafkah kat belog? hahaha
anyway nice view la :D

Yumida said...

gik berkabus.....
byk juak boyak belah rumput ya hooo..mun disiat kulit ya..berega k jual...organ gik la mahal

erolnukman said...

Wani:
Hahaha...dah mcm bini kan?

Yumida:
Cam bkabus kan?sbenarnya cermin hotel ya sik brapa nak clear sbb sikmd cuci..hehehe

Khairul Antasha said...

aieee ada juak berik nafkah kat blog ooo..haha..

ciK LyndaWawa said...

wah........tido hotel nya eh....

erolnukman said...

KA:
mesti...mrajuk mun sik berik.

lyndawawa:
sik.numpang jamban jap..hehe

Jue said...

hahahaha lamak bc entry tok sbb mcari mksd ADIL ya!!haha

bedy said...

aku cam view ni... sini le cousin connie kawin masa kita x dpt jumpe tu... huhhh.. bila bai aku bole jumpe ko?