Tuesday, February 14, 2012

Tanya Aku?

Hai. Semenjak akhir-akhir ni blog agak slow kan? Sunyi semacam..So, apa kata kalau aku buka sesi soal jawab? Maksudnya korang tanyalah apa2 soalan pun.Bebas..Dan aku akan cuba jawab semampu yang aku boleh jawab. Paling2 tidak pun aku jawab 'tak tahu'..Hehehe! Lagi satu, kalau boleh tu elak tanya pasal politik atau berkaitan agama. Diluar bidang aku..Alaa, tak perlu serius sangat. Santai2 sudah...

Update: Soalan korang aku jawab dekat next entri.

Apa lagi? Tanyaaaaa.....Peace!

9 comments:

AmirFX said...

Apahal ngn anak dirik sakit kaki inda aritok tek? Stori mori lah sikit...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

memang org sarawak ka?
kadang2 macam pandai cakap utara ja? hik3

labulabi said...

dalam banyak2 entri yang dah ko polah, apa entri yang ko rasa paling best dan mendapat sambutan hangat di pasaran. ceciter2.

Jue said...

ngeh ngeh ngeh
ctok wartawan Jue dtg nanyak hahaahahahahaha

1. knak botak?
2. knak bini kacak?
3. knak anak pun join kacak?
4. knak rambut anak camya?
5. knak amik gamba kacak?

sekian hahahahahaahaha

teha said...

kau rase kau hensem x ? hahaa !

Nono Fara said...

.. model camera yang anda gunakan?

.. collection lens setakat ini?

.. fav lens anda?

.. gendre photography yang anda minat?

.. sejak bila menyukai photography?

hehe

a-roll rezuan said...

ih yah kau atik2
1)klau boleh jadi superhero,nk jd superhero ape
2)klau boleh memiliki kuasa istimewa,nk kuase pe?
3)karton yg anda layan time kecik2
4)impian yg belum menjadi kenyataan?
5)filem hindi kegemaran anda
6)lagu green day yg plg disukai?
7)angan2 yg plg slalu d angnkn?
8)siapa yg mengilhamkn style dan gaya rambut anak???
9)kenagn ms muda mudi plg x boleh d lupakn?
10)adakh anda peminat komik ujang?
11)game tape kegemaran anda?
memandangkn blog ini adalah blog fotografi,sertakn gmbr beserta jwpn k.he3

ciK LyndaWawa said...

bila gik mok dapat baby gik....hahaha...alahai..baby you.....huhu

Hanie Dew said...

aci lagi tak kalau aku nak tanya. hehehe..oke memain je. aku tau dah tutup.