Monday, February 16, 2009

Busy body!!!

Assalamualaikum...
Sori sbb lamak dah tak update blog.Sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dgn pelbagai urusan.Hari jumaat minggu lepas aku balit kampung sbb ada majlis ptunangan adik aku pada hari sabtu 14/02/2009.Pastu pagi ahad plak kena balik sekolah balik sbb ada meeting.Fuhh...Memang tak habis2 meeting le skolah ktaorng tahun ni.Tahun meeting kot..
Ni pun kire aku singgah2 kejap je blog.Saje nak tengok perkembangan terbaru kawan2..Banyak gak crita sepanjang 2 hari tak menjengok blog ni.Ada berita gembira, berita sedih..berita kematian pun ada..Oh ya..Sebelum tu sama2lah kita sedekah kan Al-Fatihah untuk ayahanda kepada salah seorang sahabat yang baru sahaja  kembali kerahmatullah pada 14/02/2009 yang lalu...Semoga roh nya dicucuri rahmat..Amin...

Kepada yang baru sahaja menimang cahaya mata, tahniah di ucapkan.Tahun depan tambah sorng lagi ek..hehehe!! Diharapkan agar menjadi seorang ayah yang mithali...Pasni boleh tubuhkan kelab blog bapak2 seMalaysia plak..Hahahaha!!

Oklah,,rasanya aku dah nak blah ni..Apa2hal,skali lagi aku mintak maaf banyak2 k..Busy...busy...busy..busy body!!!! hahaha...

Chow!!




7 comments:

Zatil said...

Innalillah...geng rapeh kitak ka?

khairul onggon said...

Innalillah.... kematian akan menjengah kita juak.. huhu.. bersediakah kita...

mat said...

Innalillah...

iman daud said...

innalillah.. stiap yg hidup akam mrasai mati... mbok, aku xda kdt, yala x reply.. lain kali, cll la trus :p

zElDrItCh said...

mbok??erol..ko tok sharifah ka nak mbok2..hahah..wei...iman ngajak lepak kch..aku turun kch sabtu tok..balit selasa..hahah..join la lepak sama..hahha

erolnukman said...

zatil:
xda lah rapeh glak...kenal dr blog juak..

onggon:
yalah...dah d tanggar upa amal,,,blum sedia..hehehe

mat:
Innalillah...

iman:
kau nang nya...hehehe!!

zEIDrItCh:
mbok?hahaha...nama manjak iman ya sbenarnya..nak tauk asal usul nama ya,,tanyak iman..hehehe.
sorry wey,xpat nak join lepak skali.ikut hati maok jak rasa...tapi bila ngenang kerja,,sikpat lah...

TuN TeJa said...

thanks erol...dan sumaa.. :)