Sunday, February 8, 2009

Why So Serious???

Ni satu lagi entry serius dari aku..
Pernah tak korang mengalami situasi seperti ini, dimana korang berasa marah/geram/kesal pada diri sendiri kerana tak dapat menahan diri dari ketawa.Lebih-lebih lagi pada masa tu korang sepatutnya tak patut ketawa..Eh,betul ke ayat aku ni?..Ahhh..lantak lah..
Ok..Apa-apahal pun, korang tengok dulu video kat bawah ni,pastu baru komen k..Mungkin ada sesetengah dari korang pernah tengok video ni.
Oh ya,,sebelum korang click butang play tu,pastikan korang dalam keadaan tenang, serius, dan kosongkan fikiran korang dari mana-mana anasir asing.hehehe..Dan yang paling penting cuba keraskan otot-otot pipi korang.Tarik nafas pelan-pelan...Hembuss...

Selamat Menonton & Komen!!! (p/s : sampai habis k..)
Serius...serius...
Hehehehe...

Chow!!


14 comments:

Willie said...

Org tok memang patut di tukuk

erolnukman said...

hahaha...nang patut!!
hahaha...

khairul onggon said...

apa hal org ya?? ku ingat nya nangis kali nangga nya tetak x bertempat... hehehehe..

zElDrItCh said...

orang kdk ya flying kick bok best..rasanya orang ya tetak tegal sora laki ya lawak gilak..audience pun sama juak..sora kdk katon..tp nang x patut juakla..rupa macam crita sedih..mbak tetak..nang nempah maut la..hahah

erolnukman said...

Onggon:
tp mcm ney mun kita mpun d situasi nya?maok sik bgegar juak badan nahan tetak..hahaha!

zEIDrItCH:
hehehe...tapi mula2 ngr video tok leput2 juak aku tetak..ya juak audience..sora ngutik ada jak..hahaha

TuN TeJa said...

hahaha..teja pnah gak..time serius.tapi terasa cm nk ketawa..but then xda la teruk cam dlm video ni..hehe

erolnukman said...

hahaha..teruk btul ek..
tp klu sy le kat tempat lelaki tu xtau le mcm mana nak handle..kekekeke

iman daud said...

aku xpat nangga video tok.. tp ku rasa tauk video pa tok.. nang pngacara ya tetak dak? utk pngtahuan, video ya lkonan smata2... aku dh nangga full version

erolnukman said...

hahaha...kau lah nyuruh aku nggr video tok dolok.yg sigek gik ompuan tetak sorng2 dpn pc ya..
hahahaha

TuN TeJa said...

haha..once da ketawa..susah la nk stop...keje nak ketawaaa je..hehe..

Zatil said...

Ahahahahah! Bukan tok bidio nok sora urang laki ya pelek ka?? Haha. Mek masa nangga bidio ya sekda netak ngan sora urang ya, pi mek tetak bila nangga presenter ya tetak. Mena li jak nya nahan tetak ko.

Zatil said...

Ahahahahah! Bukan tok bidio nok sora urang laki ya pelek ka?? Haha. Mek masa nangga bidio ya sekda netak ngan sora urang ya, pi mek tetak bila nangga presenter ya tetak. Mena li jak nya nahan tetak ko.

Audio said...

Wakakakaka..ney ndak nak tetak.. nenga sora kedak katon jak wakakakakka!!!~~..

erolnukman said...

zatil&audio:
hahaha..benar juak sora daknya.kedak katon..mun aku kat sia pun sik tauk aku nak ngawal keadaan mcm ney...hahaha!!