Wednesday, September 28, 2011

Ancaman Labu Labi

Sebenarnya aku dah mention kat sini benda ni. Tak tahulah, mungkin sebab terlalu asyik dengan gambar makanan bro Labulabi terlepas pandang note aku kat bawah entri tu. So aku buat satu entri khas ni untuk tatapan dia dan renungan kita bersama. Harap ambil iktibar dengan apa yang telah berlaku. =)

Untuk Labulabi, harap lu boleh settle benda ni cepat sebelum terlambat..Gua tak boleh nak tidur malam memikirkan masalah lu ini. Kahkahkah...

Sekian!

8 comments:

Amni said...

owh! Kmk sik perasan ada kat blog encik labu labi.. Biasa mek bukak okey jak.. Mun ada nemu nak kedak ya, awal jak mek tutup.. Biasanya laa.. He..

P/s : mun kitak maok VCO ya, boleh contact kamek, 0168789437.. Mun urg kurus, sikkan jadi lebih kurus.. No worries.. Hehe..

labulabi said...

wakaka.sory pok.memang terlepas pandang.aku sik tauk camne nak buang.ariya aku skip jak.n time tok xda masalah.masalah cuma dapat ngan org make apple jak kali nak.

erolnukman said...

amni:
ok,pastok msg ktk rondeng camney...=)

labulabi:
klk ku test bukak kat komputer skolah nun..hehehe

AmirFX said...

Ria tek blog aku kenak juak.. Cara buangnya kenak remove widget nak pelik2 dalam blog ya..

ciK LyndaWawa said...

huhu.....alu x boleh tido..hahahaha...sampe termimpi2 oo...haha

Rtp Farra Arisha said...

blogspot sering bermasalah :(

Khairul Antasha said...

di harap encik labu labi menyelesaikan masalah blog beliau dgn segera..pagi tadi sy menyelinap masuk ke blog tersebut tapi di halang oleh malware bla bla bla bla bla...

yang benar,
insan baik hati..

Jue said...

ada ku komen di blognya hr ya pdh psl benda tok hoho ku soh nya cari ko haha
Kira cam aku posto ats talian hahaha