Sunday, September 25, 2011

Portable Hard Disk-Gambar Facebook-Ramah Tamah-@#$%^&

Tak tahu apa masalah dengan aku punya portable hard disk. Lebih separuh gambar masa ramah tamah aidilfitri hari tu lesap. Tak tahu hilang celah mana. Gambar yang ni pun aku kutip satu-satu balik dari album facebook. Nasib baik sempat upload sikit bagi staff layan. Kualiti faham-faham lah. Benda-benda macam ni memang kasi potong aku punya mood. Weekend ini banyak pekara buat aku betul-betul kecewa..Malas dah nak mencarut. Layan saja apa yang ada.
.
.
Nite!

14 comments:

syakey said...

sedih giless kalau gamba hilang

Umie Artoqiemie said...

hardisk kmk pun berolah juak tok eh.. abis gamba. sini ndak ilang.

AmirFX said...

Terformat kali nak.. Nway, gambar satey ya nang menggoda lah...

Abg.Syuk said...

ya lah.. takut juak nengar tok.. burn lam disc jak la

ciK LyndaWawa said...

waseh,,meh pat spot sigek...! taik lalat rah muka kitak..hansem!

wawa said...

memang buat mood down mena ya....huhuhuhu..

Amni said...

yoh! ya nang geram la... kmk pernah ilang juak.. dah lah gambar untuk report... nang besttt.... rasa apa jak bila gambar ilang.. nak amdah ngan boss, mun paham sik hal.. kelak di cop cuai.. so.. pandey2 la kamek nak dapat kedak ney gambar ya.. huuu...

Hanie_Dew said...

alahai..sayangnya pix dalam hardisk tu. xpe la bole recover balik kot.
masa ni baru nampak upload pix dlm fb berguna utk backup.

wah sedapnye satay itu.

erolnukman said...

syakey:
giless sedih...

umie:
lost in space.abis dah d rugak..

amirFX:
sik tauklah.sik rasanya....ntah.huhuhu

abg syuk:
yalah..dah xda backup...

lyndawawa:
hahaha...taik lalat kak saripah aini ya..=)

wawa:
memang..down gila2...

amni:
geram aih..dah lah ujung minggu tok nang mcm2 jak d pikir..ish...

hanie:
tu la pasal..tp gmbar kat fb kualiti kureng..=)

Hanie_Dew said...

kualiti kat fb kureng sebab pix tu dah compress ke?

**makaseh sebab kata aku pndai.anak sape la yg pandai ni kan. hahahaha

ciK LyndaWawa said...

duhall adik beradik seripah aini...hehehe..p kitak ya keding gilak x kedak kak pah..hehehe

Hanie_Dew said...

hari hari pae petama yg aku bukak adalah google.

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

dimakan virus kali nak...
apa apa pun, gmbr yg cikgu snap nang kacak2 belaka...gago2 kmk ngn studi, ttp maok singgah situk nangga gmbr yg cikgu tangkap. =0)

Jue said...

mun aku nang dah nangis gambar ilang tp nsb ada muka buku oh..mun sik..ish2.nangis sik blagu

weh kck pix! sapa hor org bersongkok ya..cam erol jak! eh bkn!supermak!haha guro jak!haha