Thursday, October 6, 2011

1955-2011

“Your Time is Limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma - which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of other’s opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.” | Steve Jobs (1955 - 2011)
.
.
Sedikit terasa dengan kehilangan ini. =(
Rest in Peace

14 comments:

Rtp Farra Arisha said...

everybody do adore him because of his cleverness!! :O

ciK LyndaWawa said...

REST in Peace pak steve.....

AmirFX said...

Rest In Peace.. Sidak doktor asaku makei Window ya lambat nak cari ubat kanser Pak Steve Job tok...

Amni said...

apa jadi ngan product2 nya lepas tok oo.. Heemm.... Terfikir indah...

erolnukman said...

farra arisha:
yup! Great man with incredible and amazing brilliance. iSad actually..=(

lyndawawa:
Tedah nya kan..hehe

amir:
hahaha..ya rasa ku...gik lamak nunggu lagging.kehkehkeh

amni:
yalah..kmk pun tpikir camya juak..mgkin slow sikit.ataupun terus down! harap2 sik...dan tpikir juak kmk, apa gik jadi dgn pesaing2 apple pastok..=)

Jue said...

bf ku mdh time nya 1st molah idea mok kuarkan iPhone, truk nya ditetak oleh pkerja Apple

erolnukman said...

Jue:
ktk dah nanggar cerita Pirates of Silicon Valley?kisah steve jobs..nang byk halangan nya aih...

Umie Artoqiemie said...

pengguna apple nang menangis lah..STEVE JOBS : iDEAD

teha said...

adore him soo much !

Jue said...

Aih belum! Klak cari. Siap ada cita gik oh. Dah cam social network ya. Dah nanga lom. Bg ku best tp ramei mdh sik best sbb cita yg byk klaka lest action

Eh ku dah edit entry tek..nsb ko prsn. Kali ku ngantuk gilak aku sik prsn ayat ya sama hahaha. Mok update esok tp tpublish hahaha

KSihatn camya juak. Doc advise buang tonsil. Tp aku takut. Sbb doc mdh mun sik buang, kmungkinan brulang. Nek tok aku kjap sihat kjap sakit. Dah mcm chipsmore. Kjap ada kjap xda hahaha

Eh thx for asking ngan pdh psl entry ya =)

Psst; aku pun komen tok leh molah cgek entry hahaha

Hanie_Dew said...

ada ternampak pic dalam twitter wih a note "god, please give us back steve jobs, we will give you justin bieber".

erolnukman said...

umie:
lom lah sampey nak nangis..hehehe.

teha:
me too..=(

jue:
aok,cam social network.tp movie tok nang dah lamak dah..ceritanya pun lebih berkisah Steve Jobs pada awal2 penubuhan apple..ptelingkahan dgn Bill Gates etc. Belum era iPod-iPhone.=) byk kelakar juak berbanding action..tp cerita nang best.baruk kita tauk siapa steve jobs siapa bill gates.hehehe...nang layan..ish,excited gik aku..=P

hanie:
hahaha...kesian budak tu tak pasal2 terlibat..

Jue said...

Wokeh. Klak ku cari. Ada bf ku mdh tek. Nya mdh cita ya lbh krg cam biografi org yg cam cdak tok. Hrs ko xcited tek kan, nanga muka dah tauk ko ya ada skit sifat minat gadget hoho

erolnukman said...

=P ada lah sikit...hehehe