Thursday, October 20, 2011

Sukan Lagi

Hari tu modem streamyx hangus kena petir. So masih lagi menumpang kasih nak upload gambar2 aktiviti rutin tahunan ini semua. Maaf tak sempat nak singgah kau punya blog.

10 comments:

Umie Artoqiemie said...

sukan antara rumah tok kah?..

Amni said...

bestttttt! sik pernah lah ari suka sekolah rendah kamek orang dekat song kedak ya gilak rupa cikgu... kitak orang macam-macam jak ada..

nak cheerleaders ya kiut.. soh mek teringat cerita anak buah mek pasal sidak pun yell. Lucu. he.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

part gambar tarik tali tu wani suka sangat..nampak sangat masing2 gigih nk menang..haha..n moment mcm tu memang priceless!

Yumida said...

meriah na sukan sia...nang happening la...ktk dpt jd photograper

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

menarik! =0)
maok join jadi pom pom gurl juak eh ;0)

AmirFX said...

Modem hangus? Kawn aku dolok modem angus juak... Kantoi time ya tengah donlod cita bf..

am-rie said...

ya bok best ari sukan..meriah jak rupanya..
tp nang stylo pom2 girl ya..hehe
mok join juak rasanya..

erolnukman said...

umi:
aok..sukan antara rumah..=)

amni:
skolah area tok nang sakan sikit bila dah sukan2 kedak tok..PIBG aktif.

wani:
tu lah..hehehe.member2 tarik tali risau gmbar kena upload ke fb.hahaha..

yusmida:
jawatankuasa foto memoto...hehehe

vivilim:
yeahh...spek jgn lupak!

amir:
hahaha...ada nanyak kwn kau pa tajuk nya?hahaha

amri:
meriah...tp dak ckgu2 nang penat gila2...=) hehehe

Hanie_Dew said...

wah.bole kene sambar petir ke.bhya la nak pakai strmyx camni.

teringat zaman sekolah dulu aku rajin ikut perbarisan.

ain j said...

budak2 bersukan adalah sweet(mereka buat sebab cikgu suruh lari kuat2)...
cikgu2 bersukan adalah struggle...(dah ade ego nak tunjuk d best!haha)
Tapi tetap ade pertandingan topi tercantik..
nice pic!