Friday, October 28, 2011

Tag Hani & Jue

Dalam kekangan masa ni aku cuba sedaya upaya untuk menjawab tag dari Jue & Hani hari tu. Maaf.Sedikit terlewat. Ok, tanpa banyak bicara...

11 benda pasal aku
  1. Islam
  2. Melayu
  3. Lelaki
  4. Anak Affandi + Hasmah
  5. Suami Faridah Ahmad
  6. Bapak Hariz Nukman
  7. Suka fotografi
  8. Suka muzik
  9. T-shirt
  10. Jeans
  11. Converse

Soalan Hanie & Jue
1. Kalau anda jumpa sejuta ringgit di jalan, anda _______?
- Ambik. Bayar hutang kereta rumah. Enjoy! Hahaha...

2. Kalau selena Gomez datang rumah anda, anda _______?
- Cis, aku kena google nak tahu siapa Selena Gomez. Comel budak tuuu..=)

3. Kalau anda ada doraemon, anda _______?
- Aku mintak 'pintu suka hati'..

4. Kalau Bruno mars kata anda adik dia, anda _______?
- Hang biaq betoi Bruno???

5. Kalau anda bijak, anda _______?
- Aku jawab tag ni...Tengah bijak ni! hehehe...

6. Kalau anda seekor semut, anda _______?
- Mintak simpang malaikat 44..hahaha! Taknak!

7. Kalau anda budak kecil, anda _______?
- Aku boleh ngorat budak2 tadika...Hahaha!

8. Kalau anda cuma ada sepuluh sen, anda _______?
- Dok diam kat rumah tunggu hari gaji...

9. Kalau anda ada time machine, anda _______?
- Patah balik zaman sekolah. Belajar biar sampai jadi doktor.

10. Kalau anda dapat baucer KFC setahun, anda _______?
- Hari2 makan KFC selama setahun..Jemu ahh! Baucer boleh tukar dengan wang tunai tak?

11. Kalau anda seekor burung, anda _______?
- Apa g? Terbang lah....

Ok, aku rasa cukup sampai sini..Lain2 syarat tu kita kira kawan2 je lah! Hehehe...
Selamat berhujung minggu...Peace!

6 comments:

a-roll rezuan said...

lama benar sudah x update
lama benar sudah aku menunggu
hahahahaha
semoga diberi kekuatan untuk mengupdate dgn lebih kerap
terasa dekat malaysia d hati pabila membaca blog ini.....

wawa said...

=)

erolnukman said...

A:
gik gagau laus yah atang kau dun A..biasalah dah bak ujung2 taun ih..lo skulah pun dah bak exam.mcm2...lagikpun mbai stok gambar dah kau.hehehe

wawa:
=)

labulabi said...

aku bok settle tag ya.ari tok nak carik sapa nak ditag.nak kah nama kau awal2 Ju&hanie cop dolok.hehehe.sapa owh.

AmirFX said...

Nang bizi benar cikgu hujung tahun tok.. Kawan aku g sabah nun mbak nemiak.. Jeles juak nengar...

erolnukman said...

labulabi:
yalah..aku pun sik tauk sapa ak k tag..sapa ooo?hehehe

amir:
nang bizi mir...btimpak2 dah kerja.tp mbak ku rilek jak..mun bos mintak hantar baruk kamboh..haha