Monday, October 24, 2011

Memang Dah Ada Rupa!

Sibuk-sibuk letih-letih pun, untuk anda semua aku persembahkan...Sumbang mambang kita tolak tepi. Janji rock. Lepas ni nak carik CD karaoke lagu-lagu punk hardcore. Tak pun black metal..Baru true! Chaittt!!
.
.

17 comments:

syakey said...

ce upload sikit video ke audio ke nak tengok hujan ke tak dengan nyanyian gaya overr sgt mcm tu. hahah

Ani Inherown said...

aie coba la kita sama sekolah ada juak geng kamek tok :))

Khairul Antasha said...

coba ktk embak lagu S07.. hehehehehehe

am-rie said...

ya lah dinamakan nyanyian penuh perasaan ..hehe

labulabi said...

yah itu dia rock kapak.wakakaka.lagu gembala hati pok.hehehe

Hanie_Dew said...

mana video nya. upload la kitorg pun nak dgr jugak. bole la join Voice Award kitorg bulan doblas nanti.

Hanie_Dew said...

ko pun bawak beg besar jugak. bagus kan.mcm2 keperluan bole di bawak. tak payah nak kalut ada ada apa apa.

mat said...

rock kapak...steadyyyy

Missez Queen said...

wah....awal na juak penutupan sek kau uL..hehehehe..ko mesti mbak lagu muse nak :-)

erolnukman said...

syakey:
tu namanya seni gaya..=P

ani:
geng blagu?haaha...

KA:
hehe.nya tok nang..ney nak mbak lagu SO7 dah kedak neran taik dah tok..hahaha

amrie:
betul! sgt memahami..hahaha

labulabi:
gaya jak rock ya...sbenarnya mbak lagu M.daud Kilau..haha

hanie dew:
ish..mana da video.ada pun segan aih nak upload..hahaha!
yup! beg kat depan tu aku punya lah tu..=)

mat:
sikit gik nak rock chain saw ya pok..hahaha

nora:
bukan penutupan ya oi...parti buih skolah.hahaha!
bukan muse..negaraku versi rock.=P

Hanie_Dew said...

tu la kesian si jue ni antibosi die lemah. harap dia cepat sembuh.

Lady Shana Sweet said...

bg! style abiz la.. hahha

Gen2Merah said...

yeahhh, rockkk.. ehehehe
salam kunjungg mengunjung. Singgah2 le ke blog Gen2Merah klu ada kelapangan ye... Salam Persahabatan (",)

Amni said...

cikgu, rami permintaan tok cikgu.. upload-upload video ktk nyanyi.. hee..

Hanie_Dew said...

ko kene tag..yess!!!

http://juestan.blogspot.com/2011/10/tag-vip-untuk-hanie-jue.html

AmirFX said...

Karok lagu apa tek? Kedak pesta muda mudi jak.. P ney tuju sidak muda mudinya? haha..

Nurarnida Sabrina said...

karok sakan nmpk bang