Thursday, December 16, 2010

iPhone4 & Gigi Biru

Harap ada siapa2 boleh bantu aku utk selesaikan masalah ni? Puas on off on off bluetooth pada iphone tp tetap tak bleh jalan. Sapa yg betul2 bleh bantu,msg aku.019-8399407.. Sekali lagi yg betul2 BOLEH BANTU! Segera, sebelum aku hantar balik iphone ni. Teknologi sangat pun payah kalau tak reti guna.

Sekian.....
.
.
Buta Teknologi!

10 comments:

ztie said...

eh... Iphone? Huhu sekda pengalaman kmk.. Tya ngn flo gak.. Nya pakey iphone

wa kaljis said...

Dah da iphone org eh.. Mun sikpat juak on off, off terus hpon ya. Bukak bateri kakya tunggu 10 second, on balit. Mun sikpat juak, ada lah ya semandin kali gigit gigibiru ya :P

erolnukman said...

Ztie:
Yaka?ooo flo..ney ktk?tolong abg tok lok..hehehe

Wa kal jis:
Sikpat pok..nya dpt di on,tp mana device sikpat nak detect bluetooth iphone ya..yalah i musykil tok.rasa nak k hempas pun ada.hahahaha

BSI-BSR-VIVIAN said...

flo tok http://florancesy.blogspot.com/... hehe dun la..cuba bak 3310..mai bingong cdun gaya..

erolnukman said...

BSI: dun lah..hehehe! Kan bak 3310 ka?

Jai Ryn Nie said...

setauk kamek lah, bluetooth iphone hanya bole connect dengan iTune nya ajak.. mun dgn henpon lain sikpat..

kali lah..hehehe...

AmirFX said...

Aku pun pendapat sama ngan Jairini.. Asaku Iphone pun gigibiru connect sama diriknya jak.. Mun tipon lain sekpat... Beli blackberry torch jak.. Mudah dan ringkas...

Krisno said...

Sebenarnya iphone tu sensitif..pakai pun sensitif..ada susah sikit..baru seminngu je aku pakai terus tukar hphone lain..

Faizal n Fashitah said...

Ermmm... problem la iphone ko ya. Antar jak kedei balit nun. Suppose should be no prob la ngan iphone 4 nok baru nektok. Unless mun kedei ya still jual nok iphone 4 yang 1st version dolok...

kurt @syamaizar said...

nengar2 dr org lain pun ada prob kedak ya wak rol..apa2 media mok dr i-tunes juak..tp byk juak klebihn I-phone 4 tok..tapi I-phone aku xda wifi bha..rega ngak MYR400 jak ku meli..wakakaka..