Sunday, December 5, 2010

Saif + Huzaimah (Random)

Banyak benda yang nak kena settle. Kerja belambak. Tapi aku sangat2 enjoy dengan kerja aku ni. Sampai makan minum tido tak menentu. Hari ni luang sikit masa bersama anak bini..Bawak jalan2. Lagi pun tujuan asal jalan2 ni pun atas urusan kerja..Heh!

Ni adalah sedikit gambar tugasan masa kat Spaoh hari tu. Terima kasih kepada semua yang terlibat. Hafiz Rosli selaku jurugambar kedua. Abang pengantin perempuan yang cool..hehe.Kakak(pun lupa nama) pengantin perempuan yang setia mengusung beg kamera aku sana sini.Juga akak Elfa Touch yg tetap vogue.(mun nak belaki klk padah awal.hahaha).Tak lupa pada aunty ntah aku lupa nak tanya nama,sebab sudi bagi kitaorang shoot kat kedai kopi antik dia. Sangat rare! Lu memang rock la aunty!!!...

Kepada pasangan pangantin..Album masih dalam proses pembikinan. Gambar berbulan madu tak nak ke?hehe..Sekali lagi terima kasih banyak2.Semoga bahagia hendaknya..Peace!
.
.
Esok Kota Kinabalu menunggu..

12 comments:

Ninie Nordin said...

yerr. tok gmba pengantin rah spaoh ya tek. kacaaakkk! :DD

Kamil L said...

mun cuti skolah, nang rame urang nikah o.o.. jiran2 pun rame nulong..wah, nang meriah... yo lah best d Malaysia.. Semangat kejiranan masih tinggi :)
sik ada projek ambik gambar d Saratok kah? hehe

Khairul Antasha said...

cuti sekolah adalah musim utk menamatkan zaman bujang...yerrr... coba upload gmbr besar2 ooo..puas gik nangga nya.. :)

mat said...

kacak2 pok....mok ke KK kah?selamat bercuti

fLo said...

kacak...mbik gmba kawen mek juak lak..yerr...hehehee..=p

Faizal n Fashitah said...

Nang kacak gambar di amik ko pok eh. Kin pro u tok eh eheh..

BSI-BSR-VIVIAN said...

mun gik ngah ajang masa kau nikah ah..kau apan kan mak jd jurugambar ah????? keban mai?

Nono Fara said...

Hahaha. Same here Erol. super duper busy ngedit gamba molah photobook suma. sampey sakit belakang.. ngadap laptop jak2..

cool job mate! ;)

Amni said...

puas ati kmk dapat nangga... nang kacak.. hehe...

psstt.... kmk dah nyampe salam kitak ngan semua blogger nak singgah blog kmk... dalam sigek entri la.. hehe...

AmirFX said...

Wasehhh.. Aku last g spaoh 3 thn lepas.. Ada sebuah rumah yang unik kat sia.. Msh aku ingt.. P sayang time ya bergaut.. Alu sik smpt nak snap.. Nway, kcak2 jak gambar ehhh.. Selamat Menyambut Maal Hijrah...

labulabi said...

kacak pok.nang main angle ajak la kitak org sia.hehehe

erolnukman said...

ninie:
aok...pengantin rah spaoh lah tok..TQ

kamil:
yalah...semangat kejiranan masih tinggi.Kat saratok ada yg nak booking tp xpat..tarikh btembung..

K.A:
hehe..tpksa upload kecik2..jimat ruang.line slow..hehhe

mat:
TQ mat..aok,dah kat KK lah tok..

flo:
bila??yerrr...

F&F:
Ehehe..TQ..

BSI:
pidann??

nono:
aok..yalah...geruk sakit,pinggang sakit mbak lamak gilak duduk..hehehe..TQ!

amni:
hehehe...makseh..& terimak kasih banyak2...=)

Amir:
aku rasa aku tauk rumah unik ya..aku ada ambik gambar..hehehe! kacak rumah ya aih..

labu labi:
makseh...=)