Friday, December 10, 2010

Line kurang upaya

Asal masa cuti, balik kampung, gua jarang online. Gua faham rumah kat kampung takda internet. Jadi dengan sedikit usaha gua turun pekan lepak kedai makan yg punya free wifi.Kalau dah selalu makna kena banyak usaha jugaklah jadinya. Sekali lagi gua akur...Lagi pun gua bukan jenis suka dok mlepak lama2 kat kedai makan.

Sekarang gua kat KK. Hotel tempat tinggal gua dari mula sampai hari tu line internet ok. Gua puas hati. Tapi tak tau apasal malam ni tiba2 meragam. Macam tau2 gua nak upload banyak gambar..Memang kasi potong stim betul! Hati gua jadi tak tentu hala nak publish post ni tanpa satu gambar pun..Celaka!
.
.
Esok2,kalau line ok gua taruk satu dua gambar kat entri ni..Baru nampak comel.Auwwww!!

(Gambar kat atas tu gua baru upload pagi ni.Tengok betapa bertanggungjawabnya gua pada blog gua ni..)

11 comments:

SweetyMui2 said...

haha..saba2..klak2 ok lah line ya :)

hani apandi said...

line ya jeles ngan ktk.
nya tauk ktk nak upload gambar kacak.
haha

AmirFX said...

Di sabah? Wasehhhh.. Bestnya.. Jgn lupak ole2 kelak.. haha...

wa kaljis said...

haha.. tedah.. yalah mun ku travelling time sekda line ya lah ku rasa mok ngamok koh... :P

Krisno said...

Hehehe..sabar jak bah...

Faizal n Fashitah said...

Ermm gua rasa.. bagus ko carik line tenet dalam gua.. hehehe...

Khairul Antasha said...

btl pdh terbiut atas ya..gue rasa bagus lu duduk dalam gua...hahahah...sia line mmg byk upaya..hahaha..guro jak...hhaa..mati kenak tekok palak kaktok...

erolnukman said...

sweetyMui2:
dah ok sikit pagi tok.ya pun masih slow.tgh upload gambar.

hani:
nang nya jeles..hehehe..

amir:
aok..d kk lah tok.pa maok kau mir?hehehehe

kaljis:
bnt pdh ktk wa kaljis,smlm lalu rasa nak ngamok ngagak kaunter nk nyk pahal line tenet slow..kehkehkeh

krisno:
sabar sampey ttido...hehehe

F&F:
gua pun rasa nak carik gua tok...hahaha

KA:
gua rasa lu dah semakin loba la KA..hahaha

fLo said...

d kk holiday ka?hehehe...best!
bh kiut juak doraemon ya..coba sohnya ngelua berukband pake ktk on9 dgn lebih cpt...hehehe

Jue said...

hahaha sama la..mun aku line sik kuat..nang anggol nyawa koh..ah la tgh excited maok ap-date wuwuwu

Ivy Metaga said...

time line ok upload bnyk2 hehehehe...