Tuesday, January 3, 2012

Haizad + Kathy

Terima kasih buat pasangan kerana memberi kepercayaan kepercayaan kepada aku untuk merakam detik-detik bersejarah korang. Walaupun banyak dugaan yang dihadapi sewaktu beberapa sesi. Alhamdulillah..semua dapat diselesaikan. Berbaloi kena serang dengan nyamuk. Betul tak Haizad? Hehehe...

Semoga berkekalan hendaknye...

13 comments:

AmirFX said...

Polis ka tentera? Stail oo bila sidaknya nak nikah..

erolnukman said...

tentera laut.aok,stail juak tanggar ku..tang bersi jak upa...=)

ciK LyndaWawa said...

wah..sweet lok gambar kiss ya...mok juak..hehehehehe=]

erolnukman said...

lydawawa:
bah...pa gik..hehehe

Hanie_Dew said...

selamat pengantin baru pada psangan pengantin.cantek pix ko shoot.

baju pengantin yang last tu lawa. smart je kan.

Jue said...

kacak2 gamba ko amil erol. suka ku nanga. plg ku trs touching is when ada jari cuba ngatur baju pganti lelaki nok ada pangkat di dadanya..reminds me of my parent

o ya, happy new year ngan ktk satu family =)

psst: sticker ya singit cgek tp nya mdh mun order byk, murah gik dpt. ku order 50 jak time ya

Hanie_Dew said...

time makan jangan ingat pa pe. dah bhabis baru ingat balik dah berapa kalori kita telan.hahahahah

erolnukman said...

hanie:
trima kasih hanie..tu lah.smart kan baju dia.
hahaha...makan2..jgn ingat apa2...

jue:
makseh jue.parent ko TLDM juak ka?
design sticker ya polah dikmpun?cun juak oo...

Jue said...

Bkn TLDM. Tentera =) cuma moment ya reminds me of btapa parents syg ngan kita ngan oways risau psl kita smpi bila2 (aku cpat tharu bab camtok koh haha)

Aok ku design dirik pun pkei excel ngan paint.net hahaha ku sik pndei pkai photoshop -_- sdih2

erolnukman said...

huhuhu...terharu...=)

xpa,asal hasil nya kacak..best bah.

Nono Fara said...

mmg patut diberik kepercayaan. kerja kitak debomb kot...

i always admire the sharpness and tone of ur pictures. mine is sometimes toooooo yellowish. tapi mata tok, time edit sangat cenderung dgn orange2.. yellow2.. tsk.

eyeyou said...

kalerful!!

erolnukman said...

nono:
makseh nono..kerja ktk pun superb apa?! =)

eyeyou:
tq!