Monday, January 30, 2012

LUM-RAH

Semenjak dua menjak blog sedikit terabai. Fokus lebih kat twiter pulak kali ni. Bosan dengan twiter fb semua tu, mula merengek balik kat blog. Dasar! Kalau aku jadi blog aku lempang je terus! Hehehe..

13 comments:

AmirFX said...

Aku tok dah jarang makei twitter.. Salu bukak blog ngn fb jak...

erolnukman said...

=)aku ekot musim..=)

Abg.Syuk said...

twiter jarang ku... ada ada.. tapi sik active gilak

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said...

kmk baruk nak timbul blt cikgu =0)

labulabi said...

timbul tenggelam juak pok.sik dapat fokus gilak.:)

Hanie Dew said...

aku boleh wakilkan blog ko utk ayat terakhir tu. wakakakaka.

aku tau ko takut cicak kan. eleeleelelele

erolnukman said...

abgsyuk:
lebih kurang jak.aku pun ekot musim.

vivilim:
nyalah...lamak dah tggelam.hehehe

labulabi:
oklah ya..jgn tggelam terus.=D

hanie dew:
wachaaaa!! hahaha...
cicak?oh...salah puan hanie! mana buleh kasi tau! =P

achika said...

Kmk pon begituew... Mun marah di twitter... Mun rasa best d fb... Mun sunyi d blog... Ahahaha

Hanie Dew said...

ko takut kene suntik! kan kan kan. ke kot akut katak. ke ualt gonggok. ke siput vavi. ke ke ke. tah la.

naik kuda feeling pahlawan gitu. tapi muka cuak. ahahhaa

c'axoera ヅ said...

hahahaha dah lama tinggalkan dunia FB....semak tapi dah 8tahun dengan blog n still....baru berkecimpung ngan twitter...well nampak lebih straight fwd dari fb yang semak tu

erolnukman said...

achika:
ini tidak adil tidak adil bagi ku...(lalu blagu blog)hahaha

hanie dew:
naik keta lembu feeling apa?hahaha

c'axoera:
yup,fb smakin semak..layan chat sama member2 boleh laa..

Jue said...

oit oit! aku nanga ada macbook pro sia oi!!!

AKU JELESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


ARGHHHHHHHHHHHHHHHHH

tercaps lock!haha

ciK LyndaWawa said...

pappun..org dudok depan laptop ya kiut eh...