Wednesday, January 18, 2012

Tiga Puluhan

Apa sangatlah yang ada pada angka. Yang penting jiwa muda.*ayat penyedap hati*

Lepas ni bagi bini panggil 'baby' pulaklah. Baru terserlah keremajaan kat situ. Kah kah kah kah!
Over...

Ok2,ngantok dah ni.Baby nak tido. Tak sabar nak tunggu prezen dari mama esok. Dia dah janji nak bagi MacbookAir sebijik. Kalau tak baby merajuk tau..Hahaha..
Tutnite!
.
.
Say Well

17 comments:

AmirFX said...

Selamat Hari Lahir bro! Welkam to da club.. haha...

Abg.Syuk said...

tersembor aku macam hadiah pintaknya... Selamat hari lahir!!!!
apalah pada angka... MacPro terus ba.. apalah pada angka rega ya tek nak

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

happy birthdayy to u...happy birthday to u! hehe..

nombor pada usia tak jejaskan apa2..hati tu mau muda! hikhikhik :P

*garu2 mata tgk hadiah tuu!

Nurarnida Sabrina said...

Pak cik. Selamat hari tua. Hahahaha

Khairul Antasha said...

selamat hari lahir cikgu. :)

bestnya hadiah ya.. :D

Amni said...

hahahaha... kiut jak cikgu ditunggah baby... happy birthday cikgu... moga bahagia selalu dengan mama dan haris.. hingga syurga... aminnn... =)

Jue said...

Happy birthday Baby! **tetiba! hahaha
kemain gik ko ngepow bini ko macbook ah
aku pun lam plan mok beli yerrrrrrrrr
ujung thn kali..duit dah bis baiki keta lkak xcident riya arghhh haha

eh happy birthday erol! moga pjg umur. may God bless you & family =)

Hanie Dew said...

Selamat Hari Lahir bro.semoga panjang umur murah rezeki bahagia selali hendaknya.

tesedak aku baca part bini ko nak panggil apa..errrr.."baby"???? hahahahhaa

ngee tak alang alang present ko mintak kan. bagus bagus.

erolnukman said...

kpd sapa2 yg wish bday kat aku hari ni xkira dr blog,fb,twitter..terima kasih banyak2 ok.terharu jiwa raga baby tau..hahaha!
pasal hadiah MacbookAir tu,xdelah..Aku saja berangan.Kalau betul pun apa salahnya.Kan mama kan?hehehe!
Apa2pun sekali lagi terima kasihhhh banyak2 kat korang smua!

Nono Fara said...

Happy burrrffffdayyyyy burp! :P

.. Wah kamek tengok rumah baru kat blog mama tek. Cantek! Mok rumah kedirikkkk juakkkk.

labulabi said...

heppy bestday erolnukman.ada apa pada angka, tapi hujung bulan angka di atm wajid di periksa.mun kurang kompom kerani kewangan kenak sembur.hehehe.angka rah sutter dlsr mok di kira juak, makin besar angka makin banyak la kenak standby ya.hihi.

wawa said...

selamat hari lahir papa hariz...semoga dipgjkan usia, dimurahkan rezeki, berbahagia dunia akhirat...semoga dapat hadiah MacbookAir dari mama hariz... =)

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

happy birthday!! :)

ciK LyndaWawa said...

happy bday jang...eh..bohla nunggah baby..nak muntah asa eh..haha..sama baya kta t0k..kmk pun xbertunggah baby..hahaha..

ciK LyndaWawa said...

baby..hahahahahaha.......

eyeyou said...

welkam to 3 series!! hepy belated besday baby!!;)

mMoOnN aAlLeEaA said...

mudak gik 30 ya...