Thursday, January 5, 2012

PB


Setakat ni, 2012 punya pakej belum dibuka. Maaf kepada beberapa orang yang dah banyak kali tanya. Aku ragu dengan kondisi kamera aku. Risau juga sebab tak ada backup kamera. Tak pasal-pasal tengah buat kerja meragam..Naya! Aku tak boleh nak terlalu tamak kali ini. Tengoklah macam mana dua tiga minggu ni. Apa-apa perkembangan aku kasi tahu. Bye!

24 comments:

AmirFX said...

Ok.. Kelak kontek gik.. haha.. Try k canon jak bro...

Tina Johari said...

kacak aieee. wahhhhh

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

awesome!
=D

erolnukman said...

amirFX:
hehehe..bukan masalah brand bro.tp biasalah kamera 'lasak' gilak.dah xpernah d servis. lagikpun mun nak tukar canon,mok sik maok lens terpaksa d tukar semua..ngai akuuu..hahaha

tina:
wahhhh..makseh aieee.=P

wani:
=D
TQ!

a-roll rezuan said...

inau masalah pok?????

erolnukman said...

mun mapan gambar idak(bkerja keras)prestasi dun nyadin kurang...

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

wahh kacak..okey mun dah tang sattle jak probs ya tek, sebab kmk bakal tyk..kekekeke

ciK LyndaWawa said...

wah..mun camya mintak no contact kitak..pat contact bila masa diperlukan..=]

Amni said...

yohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... serius kacak cikgu! Pengsan! boleh sik, mun urg lain ambik gambar, tp album kitak polah? boleh ka? hehehe..

kmk duak plan kawen ujung taun tok, tp atas sebab kerja nya, sik jadi kawen taun tok. sobsss... doa kerja nya settle before end of this year, dapat kmk duak polah macam yang dirancang... huhu...

btw, kes kakak ya, ada kat latest entry kamek.. =0

mat said...

ilek pok...servis awal jak kamera pok....apapun nang steady

erolnukman said...

shaz:
wokeh! hehehe...

lyndawawa:
ok..klk madah agik.tq =)

amni:
jgnlah pengsan.hehehe..ish,byk gik album org lain polah kacak2 aih.biasa2 jak tok..
mudahan d percepatkan jodoh!

Hanie_Dew said...

cantik nya.

satu masa ko dag semkain fofuler dan masyuk bole la ko mintak diorang masakkan ko hidangan yan gmenawan itu.=p

ztie said...

berapa molah album camya bah ow

Yumida said...

steady eh....molah buku gia brp hooo? kira2 saiz pic berapa boleh print sebesar buku ya?

erolnukman said...

hanie dew:
Amin...mudah-mudahan.=)

ztie/yumida:
nya ekot jenis buku,jenis kertas,saiz,bil mukasurat..harga sik sama.makin bagus,besar,tebal makin mahal..hehehe

Hanie_Dew said...

Betol.klau dikumpul bhan bacaan kita di intenet mau penuh libry

Rtp Farra Arisha said...

can't see the photos :( whatever happens, i wish best to you :)

Nono Fara said...

*COUGH!*

PB by photobook Malaysia!!! Weee. :)

eh eh btolkah? :)

a-roll rezuan said...

ooooo,,,mslh terlajak shutter count la o....refurbish mak la....renew shitter count...p stakat yh kau taau,lau dun kau nabak kedai hong kong,wang sarawak mbai kedai servis nikon...atang kh????plg sgak pn sgak kl ubak dun...

erolnukman said...

dunlah kau mai taau.ng kch rasa kau nuan lah...kdg2 sinah kedai hongkong mai kenah bak gak ubak dun.lau dun jipau kau bak melai batteri D60,ubak dun ng swk ih mbai.luk order ng KL gak.dah lah rm200..pnudai bak kebas! hahahaha...bgala mak ng kubu nuan.

eyeyou said...

ada butang LIKE x? nak klik LIke byk2!!

erolnukman said...

eyeyou:
nasib baek xde butang like...hahaha!trima kasih byk2 eyeyou..

Jue said...

wah kck!!! all the best in ur career erol..ku nang oways admire ko ngan nono fara pun hasil kerja

erolnukman said...

wahh..trimak kasih jue...=)