Monday, September 14, 2009

Gimnastik



















*sekadar gambar hiasan*

Tak pasal2 aku di lantik jadi pegawai / guru gimnastik..Sekali lagi ye kawan2,,,GIMNASTIK.Knape?Tak pcaya?Jangan main2 ek..Korang tak tengok lagi aku buat aksi lipat2 badan,lompat pusing2,terjun tiruk,gulung lidah,menggerakkan telinga dan macam2 lagi..
Pasni nak beli baju&seluar ketat.Kasi nampak ckit badan sasa ni..Baru la ada gaya gimnas!

16 comments:

khairul onggon said...

Ahahahaha... melipat badan aahhh? Rol.. udahkah aku wish aku lupak.. sik al aku wish sekali gik.. Selamat hari raya aidil fitri.. maap zahir dan batin.. maaf mun sepanjang kmk berblog ada trsalah taipkah apa... :)

erolnukman said...

Hehehe..udah ko wish..
tp sikpa mun camya aku pun maok juak.sik mok kalah..
selamat hari raya maap zahir batin..

KHaiRuL aNTaSHa said...

cikgu erol, time skolah dolok pling mek gerun lah time gimnastik tok..tp nak, dolok ada kes kwn mek eh..nya tok nang kira terer lah melipat2 bdn nya..skali tek nak, part cikgu nyruh kaki berdiri atas, palak rah dibah ya bah..alu seluar nya terlucut..uwaaaaaaaa...kwn mek ompuan aihhh..adoheh

*wink wink* said...

gimnastik?bia bena ktk tok cekgu erol..btw,slmt bergimnastik lah owhh..boh bisak ndah soar ketat kotan suk lak bgimnastik..

Rudy said...

waseh gimnas eh..bah bah salam aidilfitri maaf zahir dan batin..

Willie said...

kacak sungai ya. kedak di kampung aku

erolnukman said...

khairulAntasha:
Yaka?apa gik jadi ngan kwn ktk kak ya?hehehe...

wink2:
hehehe..tang bbenar jak bunyi nak bgimnastik..aduh2,siktauk lah apa kenak bleh d pileh lam bidang tok..

Rudy:
Salam Aidilfitri juak..Maaf zahir batin..

willie:
yaka?aok..sik jauh dr kpg aku sungei tok..gambar ya barul lepas hujan yalah air ya keruh.mun biasanya jernih wooo...

Faizal n Fashitah said...

Dah ko makei baju loar fit lak.. boh ko lupak ambik gamba n post rah blog tok ah wakakakaka!!~..
Apapa pun, slamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir batin XD

Krisno said...

hahaha...lama dah tak terjun sungai nih...

dukunlintah plk said...

shioooo.. best eh mandik sungei.. gambar sluar fit ya klk suroh odio superimpose hehe.. selamat ari raya to chegu erol n famili.. mohon maaf zahir batin :)

Felicia F. Ramzi said...

wah..hahhaa seluar ketat ya sikpat di ampun..hahaha

FaDLi said...

aku dolok bercita2 jadi ahli gimnas... tp bila ku nangga sidak gimnas, ketinggian badan terencat (coz salu melompat), kaki sidaknya jadi kontot (badan tinggi, kaki pendek),lalu side epek maok jadi gimnas...hehehe

erolnukman said...

pastok kita sama2 nanggar hasil usaha bakal gimnas..bakat terpendam tok..

Titil said...

Salam Aidilfitri buat Cekgu Erol dan isteri dengan baby Hariz :)
Maap zaher batin.

erolnukman said...

Selamat Hari Raya juak drpd kmk skeluarga..

radziqin shukrie said...

hahaha kitak org perli cikgu mek ahhhhhhhh