Sunday, September 13, 2009

Oh Streamyx...





















Sejak akhir2 ni aku agak bengang gak ngan line streamyx ni..Problem memnajang.Dan sekarang aku terpaksa mngendap2 bawah baju dalam gelap di bilik ampaian bini aku semata2 nak dapatkan line wifi free..Barua!!!

10 comments:

AmirFX said...

Sama lah bro.. Nang angol strymux 2-3 ari tok... Mun dpt tikam k batu nang ku tikam sidaknya sia.. haha...

khairul onggon said...

Kekekekeke.. tedah berteduh di bawah ampaian kekekeke.. sabar jang sabar.... Cikgu Erol, ku mok wish Selamt hari raya Adil Fitri lok.. Maaf zahir dan batin...

erolnukman said...

AmirFX:
Nyalah..iklan lam tv kan main gik bunyi...

KhairulOnggon:
Tgh sabar lah tok jang..hehehehe..Sama lah kita,ku pun nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin ngan kau,,

Rudy said...

aisehman..deibah ampaian..hahaha...bah streamyx tok besalah cekgu..coma yala, ada up and down..pi nang much better darik C berukband ya..ahahah

madey9600 said...

yoh x alang2..ya bok koatan deras ati nak online...pikir sengaja ngendap debah ya nak ngendap urg sblah..haha

am-rie said...

nasib bait sik online dari bilik termenung..hehe..
tapi ya lah mun streamyx transform jadi extreamly weak..hehe..

eddy zuraidy said...

sampai bawah ampaian bahaya tu... ampaian sendiri xpe jgn org lain sudah nanti kena tgkap skodeng heehehehe

*wink wink* said...

strategik la tempat ada line wifi free ya..btw,streamyx nang angol...hee! =)

KHaiRuL aNTaSHa said...

ya baruk..sikpa cikgu..embak ielx2 mkn kuih raya jak dolok..haha..

f.loren said...

streamyx nang dah gila juak. within these 3 weeks lah. dah 10 kali neliponnnn sidak tmnet tok. mala jak sik pat kunekkk. on off tenet kita oleh nya.. mbak sabar jak bulan posa tok, mun sik posa.. hm!!.