Wednesday, March 2, 2011

Gambarajah 1.4

Tak tahu lepas entri ni, aku jadi hilang keyakinan diri untuk syok sendiri..Banyak post yang aku tak publish. Upload banyak gambar. Taip panjang2. Last2 delete...
.
.
Esok kena keluar jalan2. Kasi rehat kepala. Bagi kurang sikit serabut. Banyak benda kena fikir sejak akhir2 ni. Lagi2 bila dah nak sambung study. Tak tahu setakat mana tahap kesediaan aku untuk belajar lagi.

15 comments:

♥ solehah ♥ said...

radhi oag wo..hehehe :)

erolnukman said...

kehkehkeh..lalu..

AmirFX said...

Owhh.. Nak nyambung belajar? Gud2.. Teruskan usaha... Masa tok lah paling best nak study...

hani apandi said...

kenak lah jadi gia? sik boleh ilang keyakinan.mun cgu ilang keyakinan lak student asa down juak.mesti yakin!

p/s; wahh.sambg belajar gik.GOOD LUCK! :)

wa khairul onggon said...

Udah2 dipikir kamera full-frame ya yerrr (off topic lok) hehehe.. caiyok2 cikgu.. teruskan usahamu sambong belajar :)

Norris said...

IRON MAIDEN!!!!!!....kacak pose dirik ya.....sikpa2..syok sendiri pun sikpa..bukan orang meri makan ngan kita..ahahahaa..

Abg.Syuk said...

Syok sndr br keyakinan pok

Khairul Antasha said...

Sheila on 7!!!!!

:) :) :)

labulabi said...

perlu yakin dan berani pok.hehehe.aku pun pernah juak terpikir nak nyambong belajar, tapi otak dah karat.wakakaka.

Jue said...

wah suka ku pic2 ya koh

erolnukman said...

amir:
tp aku rasa mcm masa tok sangat2 sik sesuai blajar..hahaha

hani:
yalah..tp selagik nama kita tok manusia nang sik at elak juak..angin sik tentu.=)

kaljis:
hahaha...sikda tpikir gik nak upgrade kmera masa tok.esok lusak tauk..hehehe! terus kan usaha erol! =)

norris:
pose kiut ya..hahaha

abg syuk:
aok..tgh nak mnaitkan mood syok sndiri lah tok.hehehe

KA:
ishh..ada nya tok klk eh...bukut lakk...ganas tok..

labulabi:
yalah pok..stegal dah bkarat tok lah molah aku mcm2 pikir..serius! jgn sik ncoba jak padah org..rasa lejuk2 quit terus..hahaha

jue:
ehem2..makceh! suka nak sigek ney?mst yg pose kiut rah batang pokok ya nak?hahaha

♥ Juliana Violet ♥ said...

Kenapakah serabut.
Vee suka pic pokok itu.. ;D

Amni said...

mood manusia... up n down.. biasa kali... kdg semangat kdg sik... all the best nak belajar balit. good! kelak da kitak di soh kerja di PPD. jangan maok.. hahahahha.....

ciK LyndaWawa igUana said...

siney nyambung belajar....???

Nono Fara said...

Untuk dapatkan hasil blogging yang terbaek kenak syik sendirik erol haha. no worries, u'll always get my full supports ok! :D