Monday, October 26, 2009

Gambaran


Antara gambar masa mula2 aku bkecimpung dalam dunia foto memoto ni..Masa tu baru sambar DSLR,gila punya excited.Asal nampak sunset sikit,tembak..Bangun pagi2 nampak matahari mula timbul,tembak.Kalau nak dikira,berpuluh2 jugak la gambar sunset dlm simpanan aku..Ahh,,pendek kata siapa2 yg mmiliki DSLR,gambar sunset WAJIB ada! Lagi satu gambar air jatuh..Hehehe..
Tapi aku suka ambik gambar anak aku..Sebab moment dia masa kecik2 ni lebih jujur..Kalau dah besar nanti payah ckit sbb aksi mnunjukkan 2 jari tanda 'peace' tu pasti ada...

PEACE!!
.
.

p/s : thanks 2 Diloz sbb ajar aku buat jubin2 gambar ni..
.

13 comments:

aya_snooter said...
This comment has been removed by the author.
Krisno said...

Wah..cantik gambar..hehehe

madey9600 said...

haha...lain ngan aku...dah setaun berisik dslr bok ada gmbar sunset...nang x minat nature la aku tok....

Ani Inherown said...

semua gambar bes. cikguu sik sabar mok ada camera kedirikkkk... ngaaaaaaaah im dying inside...

Willie said...

Hahah...bro....thanks for sharing the photos. Aku rasa blog u ni dah mula ke arah photography erk? Bagus bagus...like people said, sharing is caring...

achika said...

owwla kesian nemiak berdiri iituew... siap kenak gamba cekgu agik... :P

ateenthengek said...

adehh.
mun dh nm ckgu tk,xsah mun surh student bdiri.
rindu na saat cmya.
keh2.
anyway.
bestla pic ya unc!
.thumbs up.
:)

Faizal n Fashitah said...

Ku paling suka nangga gamba miak nok bediri rah kusi ya. So original.. dramatic.. sik di lakon2.. diambik tanpa disedari.. sayuk.. piluk.. eh macam2 lah ehek. Camne ko ngambik gamba kedak ya? Minak nya kabur skit laa. Munnya terang abis tek, nang kacakk lah! XD

Jay said...

nic pix. mun blh beri mana lokasi gambar tu coz i enjoy the view.

erolnukman said...

aya_snooter:
yup! mbiak ya nang terer blakon..hahaha

krisno:
Trima kasih..ada lg org lain ambik lebih cun.aku main tembak2 je..

madey:
hehehe..biasalah.masa ya mun ambik gambar sunset kacak lalu rasa pro..kekeke

ani inherown:
makseh...apa gik?ambik hp tangkap gambar...kak ya edit..bukan kacak ney pun sbenarnya,edit jak lebih..hehehe

willie:
blog tok nang asalnya,photoblog..kira ekot musim la..mun musim aku nak ngerepak,ngrepak ajak aku..skrng tok aku malas nak nulis,so update gmbar jak lah..mun musim hujan??..senyap blog tok..hahaha

achika:
sik payah kesian...nya blakon jak ya..hahaha

ateen:
hehe..tp ckgu erol sik slalu nyruh mbiak bdiri atas krusi..ckgu lebih suka krusi bdiri atas mbiak..hahaha

F&F:
Makseh..ok,untuk makluman semua..gmbar mbiak bdiri atas krusi ya adalah lakonan semata2..aku yang suruh.Mybe ada d antara bloger(khairul onggon) dah nanggar gmbar tok lam flickr aku..lamak dah.gmbar 2thun lepas mun sik silap..

jay:
thanks jay..lokasi?byk tmpat jay..kat dalat,kat rumah,kat sekolah,kat tnjung manis..

C.Alv.B said...

Hahaha.. betul tu tu my guys friends memang ada habit mcm tu.. kalau bukan sunset.. dia zooming kan bunga2 atau foods yg depan mata.. hehehhee.. jangan zooming kat saya sudah..hehe

Ivy Metaga said...

cantik gambar ktk eh..=)

Norris said...

wah...steady bro...gambar baru2 ada dslr dah hasilkan yg menarik...ahaks!..part peace ya sik lari la bro..biasa...bini aku lagi suka jari peace...well u know..
all da best...ur artwork is cool!