Monday, October 5, 2009

Siapa kata aku tak boleh buat?



Dewan Gimnastik Stadium Negeri Sarawak.

Nak jadi ahli gimnas, tak perlu baju seluar ketat.Cukup hanya seluar track dan tshirt bebas.Tak kira tshirt bgambar transfomers,superman,mickey mouse atau pun tshirt yang bertulis "Mak Saye Sayang Saye.."


Wajah-wajah harapan bangsa..Siapa tahu?Dah macam gangster aku tengok..hehehe




Gila..Ni 1st time aku tengok secara live ahli gimnastik pro beraksi..Budak sekolah rendah pulak tu.Terbang sana sini.Guling2,pusing2,lipat2..Ntah,dah macam menonton sarkas pun ada gak.Dengar cerita mahu 2 3 tahun gak berlatih baru bleh jadi camtu..Tapi,diaorang tak tengok aku buat lagi.Huh!
Petang tu,tamat saja latihan,penganjur bawak kitorang pusing2 bandaraya Kuching & singgah shopping complex The Spring.Saja bawak budak2 ni..Dan masa ni lah aku buat aksi 'berani mati' gaya gimastik kat dalam MPH book store the Spring.Semua pengunjung yang ada masa tu bersorak bertepuk tangan..Hahaha!!


Aku tipu..
.
.

13 comments:

De Eduardo said...

im ur lucky 100th follower..hihih.. ay bro..gmbr 1st atas ya bukan di smk stampin ka?thats my place lo..heheh

eddy zuraidy said...

aku silap taip ar add blog adik aku... kekasihdaria17.blogspot.com.... sorry bro... nak jual cam bgtau hehehe

KHaiRuL aNTaSHa said...

ney aksi ktk cikgu?hehe

erolnukman said...

De Eduardo:
yup! ur a lucky one..tinggalkan alamat,pastok ada hadiah misteri..hahaha..
aok d smk stampin..student sia ka?

eddy:
hehehe..patut aku click link yg ko bagi tu xbleh..jual?rasa nak jual tp syg gak..hahaha

khairulAntasha:
aksi kmk xda org nak ngambar..hahaha

Jay said...

harap dapat pinggat emas olympic dudi hari kelak. De Eduardo dan potong jln 100th follower. follow me for my 102 follower hehe...

mybreakfastclub said...

oh my! wooo...so proud of u...seriously semua pic kamu best2 woooo....i need to follow n club link ur blog. very interesting blog. welcome to my blog too bro :')

am-rie said...

gambar nang best..
apa rahsia bro..kongsi sikit..

Krisno said...

haha..cantik gambar..

erolnukman said...

jay:
dah..aku dah jadi org yg ke 102..huhuhu..

mybreakfastclub:
TQ bro!!

amrie:
Makseh..sikda papa rahsia lah..main hentam jak ya..hehehe..

krisno:
terima kasih encik! XD

l@dy eKin said...

hye..

thx following my blog..

ske sngt posting ini..

even kte pon xley wat..heheh

*wink wink* said...

uihhh..ingat bena2 tek cekgu erol..iskk! =)

Faizal n Fashitah said...

Lerr...arap ati jak ku nak nangga aksi ko ehehehe..

Ivy Metaga said...

cute2 jak rupa budak2 ya..rupa2nya ktk cekgu hihi