Monday, October 19, 2009

Sabah

Punyalah excited masa ni...Maklumlah pertama kali jejak Sabah..hehe


Gambar bandar Sandakan ni pun aku ambik dari dalam van..Huhuhuhu..

Pulang dengan hati yang 'gumbira'...

Harap maaf.Tiada gambar2 tempat yang menarik yang sempat aku rakam untuk trip kali ni.Sebab tujuan utama aku ke sana bukan untuk bercuti atau melancong.Aku bekerja..(alasan insan kecewa).Jadi kepada rakan2 yang pesan mutiara/ole2 dari Sabah.Sorry..Aku tak sempat nak beli.Kat airport tu ada lah jual,tapi harga mahal..Risau bisnes aku tak balik modal plak nanti..Hahahaha!

Namun lepas ni kalau ada siapa2 yang tanya..Pernah pergi Sabah tak?Dengan bangga dirinya aku akan kata DAH!!(walaupun kat KK jejak kaki kat airport jer..)Tapi tak mengapa..Orang kata 'gagal sekali bukan bermakna gagal utk selamanya' Cehhhwah....Aku akan menjejak kaki sekali lagi ke tanah Sabah ni.Bukan setakat jejak je aku makan terus!!!

Gila aku tengok dari flight pulau2/laut2 dia lawa wooo...


Kembali!
.
.

16 comments:

Ivy Metaga said...

sabah mmg best...=)

am-rie said...

sikpa bro, jejak sebelah kaki pun dah kira sampei..confirm...
jangan lupa 2nd trip kasi selam itu pulau..layanz...hehe

Ani Inherown said...

bes eh. mek lom gi gik. tunggu cuti sekolah mesti pegi !!!

KHaiRuL aNTaSHa said...

yahhh...sikda lah gelang yg kmk pesan ya???kechiwa kmk eh... best nya ktk g sabah...

aya_snooter said...

hohoh..best! kmk mok g sabah juak..ntah bila ada peluang..sekpa..gagal ritok, sik semstinya esok lusak gagal ohh..ehek!! aok lah!tulat??

eMBuN_mALaM said...

SABAH nang BESTTTTTTTTT... kmk pegi thn dpn bln 4 lak... heheheeeeeee... mun sabah mcm swak maok kmk diam sia... tp xpa... jd 2nd home jak...

Willie said...

Aduhai...len kali boleh lah jalan jalan...

Faizal n Fashitah said...

Aku tringinnn laa glak nak gi sabah eh. Sikpa..lak insyaallah suatu hari aku mesti gi Sabah ehek XD

erolnukman said...

yah...ramei yg blum pernah pg sabah...sblum tok nang sik tpikir pun nak mlancong g sabah..tp bila dh pegi skali wpun sikda raon cney2 tp aura best nya dah terasa..hehehe.
oi,kt semua pegi ramei2..mst lagik best!!

burt said...

bro kau naik mas wing dari mana...

Krisno said...

hahaha...Sabah memang cantik kan..cewek nya pun power oiii...hehehe

erolnukman said...

burt:
mas wing dari sibu ke KK..KK ke Sandakan boing..

Krisno:
Memang cantik...Yaka power?mana tau ni?hahaha

eddy zuraidy said...

byk gak gambar camping aku amik cuma malas nak upload hehehehe... ko imagine la phone lg, camera lagi....

C.Alv.B said...

When you come to Sabah again.. sound2 to me ,...hehee

Felicia F. Ramzi said...

ujung tahun kmk plan nak drive ke sabah, from one spot to another..salu k belon jak, kak tok tukar lok citarasa..eheh

Diloz said...

sungguh gembira nampak?

haha.