Sunday, March 8, 2009

Aku Tak Nak Set Pinggan Mangkok!!!!

Assalammualaikum...

Adik pompuan aku akan melangsungkan perkahwinan pada 15hb Mac 2009 ni,jadi sekarang aku & bini aku tgh blur nak bagi hadiah apa kat dia..Kira hadiah perkahwinan la..Nak bagi apa ek?Tak kan nak bagi set pinggan mangkok kot..Biasa sangat dah aku tengok org bagi hadiah pinggan mangkok ni..

Ada sapa2 yang ada idea @ cadangan tak?Kalu boleh tu biar le bpatutan ckit..hehehe!

10 comments:

AcHiKa said...

hmm as for me~~ in mind kinek, mun kmk la~~ n kmk akn realisasikan for my fren wedding next week~~~ ehehe so what i to do is~~ kmk ambik gamba pre-wedding sidak~~ kmk edit mcm story book~~ then kmk print n tampal cantek2 kat front album blank (kosong yg berkulit hitam)~~ ehehe so jadilah wedding album~~ :P walaupun sidak dah ada, p rasany kmk akn puas hati if kmk buat sendiri hadiah ya~~ :P ehehe

Si Penconteng said...

Kemre pun okey juak. K sidak nangkap gamba femli atau anak bila dahda anak dikpun. Pi mahal la ho.

Mun sik nak, berik hadiah kedak hamper. Kitak engkah la macam-macam barang dalam bakol ya, kedak sudu gerpuk + kitchen gadgets + toala + lilin + apa-apa benda murah yang praktikal & dapat diguna. Pasya bungkus kac-kac sak bagus upa hadiah ya.

Cadangan Liza ya pun okey juak aih. Polah famili photobook of femli blah kitak ngan femli blah bakal laki adik kitak. Cak idea Liza ya.

Yehhhh. Panjang li jak mek ngerepak sitok. Bah, bah, mupok lok saya.

erolnukman said...

achika&si Penconteng :
aihhh??...nang dah dlm palak kmk dah idea ya..makseh2!

Felicia F. Ramzi said...

buy something practical..yang dak nya boleh pakey. and it has got to be unisex. both party boleh makey. say:

**microwave
**comforter set - cek tak everise, mun ada di tpt ktk,ada sale 80% nek tok. RM 137.90 jak dari RM689.
**towels - both male n female yang ada tulis happy wedding ya..
** or u know what, berik nya duak open tiket bercuti to Bali. Kmk tauk kmk akan suka hadiah ya..ehehe..

Audio said...

Beli blender atau microwave. Rasaku, sik sampei RM100 ya bah XD

SyFazidawaty said...

aihh..pa owh?rice cooker?

erolnukman said...

ok..makseh byk2 semua..brg2 nak d suggest ktk org semua aku survey pas tok..mana2 nak bkenan go terus!!

ross said...

macam juak cadangan geng kat ctok..pakenak sik molah video gambar adik kitak ngan bakal laki nya start dari kecik sampe masa cdaknya nak nikah tok..scan kan phto2 ya.makey 'windows movie maker'.polah mcm story pun bole juak bah..pandey2 lah molahnya (kreatip ckit) nak molah lain dari yg lain dak..video tok bole disimpan sampey adik ktk bercucu klak bah...mun dijaga betol pun dapat jadi barang kenangan bila dah tua klak..

eMBuN_mALaM said...

Salam... hmmm... apa kata ktk bg jak set senaskah Al Quran + Sejadah yg ada kompas arah Qiblat... Kan lagik afdal... Mun takut di khuatiri xblh d pegang, blh bg terjemahan al Quran... skrg kan byk dah al Quran yg cover nya canteq2... "bg kmk yg penting, kandungannya..." cadangan jak... xsalah kan? di samping merik hadiah, ktk gain pahala insya allah... tp anything, tpulang pd empunya dirik yg nk merik hadiah...

iman daud said...

brik kamera kau... wakakakaka