Thursday, March 5, 2009

Majlis Penutupan Program Transisi...

Rasanya lama dah aku tak upload gambar kat blog ni.Jadi,tanpa bbicara panjang lebar,ni aku nak kongsi gambar bbudak sekolah aku masa majlis penutupan program transisi jumaat lepas.Ermm..sminggu dah blalu rupanya..
Ok,layan je lah gambar telatah budak2 ni..
Ni antara tetamu2 yang hadir di majlis tu..hehehe..


Budak ni baru pas nangis,tak tau sebab apa..Biasalah pra sekolah lagi..Yang dok belakang jd tukang gelak.."Takpe2..Tunggu le besar ckit lagi,korang tau la siapa aku.." Lebih kurang camtu la budak ni bmonolog..hahaha!


Hiakkk!! Spekkkk!!!...Ni gurauan mesra nama nya...Ish2..


Debussshhhh....Satu lagi gurauan mesra..hehehe!



Ni lah padahnya merempit...Tapi sekarang gua dah insaf beb.Ni ktorng nak turun mengaji ni..Betul tak geng?
Betul,betul,betul!!...



Model2 pakaian tradisional dan moden..Gabungan tradisional kontemporari pun ada..Hahahaha! Ntah apa2..


Phiewwwwiiitttttt!!!!...Baru diorang tau aku.Apa barang korang bdua kat blakang tu..Aku target cikgu tau!


Ish..sumpah aku tak pakai baju camni kalu nak g kedai..Ni mak aku yang bagi pakai!


Dah besar karang saya nak jadi pari2...Tak bleh jadi pari2, rama2 pun jadi lah...


Haaa...Ni nama nya fesyen 2 abad! Atas asli bawah moden..Hehehehe..


Aku suka budak ni..Nampak cool & comel..hehehe..

Apa pun majlis pada hari tu bjalan dgn lancar dan meriah walaupun agak sederhana..Yang penting, makanan sedap2.Hahahaha!

p/s : Dialog2 yang kat gambar tu hanyalah rekaan semata-mata..Takde kena mengena langsung pun.Sekian!

Chowww!!


16 comments:

iman daud said...

hahahaha... tringat ku masa ngaja dlok

w digby said...

ktk ngajar? sidak tok kiut da jak gewammm

Si Penconteng said...

Aieeeeeee...kiut adajak suma nemiak kecik lam gamba ya ehhhh. Eiiii geram mek nangga sidak. Kejawak jak upa. Yerrr.

khairul onggon said...

erol... best asa jadi cekgu kah?? hehehehe... best owh... jeles ku haha..

erolnukman said...

iman :
bah?pa gik..Nyandang dah ready nun.hahaha

w. digby :
yup..saya seorang cikgu..huhuhuhu!!

Si Penconteng :
Mula2 jd cikgu smua dak mbiak kiut tggr ku..tp bila dah lamak2 nanggar olah mancal smua jd sik kiut! hahaha

erolnukman said...

onggon :
ermmm...susah nak madah..best + sik best..hehehe!

zElDrItCh said...

ok apa jadi cikgu...cuti panjang..kerja half day...mun skolah rendah orite kit...mun skolah menengah..iboh jak..hancur..miak makin hari makin pintar..mun pintar belaja xhal..tok pintar nok pelik2...bg aku la..sbb apa aku xmok jadi cikgu..sbb dolok aku jaik..aku takut mun jadi cikgu pembalasan nok aku polah dolok datang balit..x sanggup...hahaha

erolnukman said...

ok jd cikgu?hahahaha!!!
part cuti jak best...sik aku tauk org lain.mugkin org lain rasa best kali..coba ko nanyak iman?hahaha

Kamil L said...

hehe..mengigatkan aku masa kecik2 dolok... :))

Cik Angah said...

salam.cekgu upenye..comel la anak2 murid ;p

farah.loren said...

oh wow. came across yr blog dari imand lah. nemiak kiut2 jak lok. tegerak ati nak komen. wakkaka

iman daud said...

kribang ko mbok.. nyandang ya abg angkat kau.. hahaaha...

to zeidritch : aku pun ingt mcm pa d pk kau dlok.. tp bila crik jd ckgu, jerak palak jerak ekor aku dah.. ngahahaha.. nk d tangga kau ya luaran jak.. mena juak kata erol, brgkali bg org lain best.. tp mun nk ngaja segal keja nyaman n gaji, lupak jak niat nk jd ckgu ya

THiNK248 said...

dakat thailand ada gua.

Willie said...

ada juak miak kecik merempit

SyFazidawaty said...

kiut ehh..tringat jadi fashion victim time tadika lok..huuu..jaik la sapa mesen mek jadi 'best' gilak dakya..huuu..

cultureinindia said...

Hello friend that was amazing i am ramya from india.I found your name in my Friends Blog roll.I found your Blog is intresting so what i have done is that i have added u in my Blog Friends list.So i think u can also add me in your blog list and share your experience with me.Ok friend see u in next post.Bye. http://cultureinindia.wordpress.com/